Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
İlk 2 filmi beğendim ancak, üçüncü film sonu sebebiyle hoşuma gitmedi.
Bir efsanenin doğuşunun 20. yılı. Bir yerde görsem hala oturup izlerim kachowwww!
3. filmin berbat olduğu kısım da buydu şahsen. Bu olmasa McQueen normalce emekli olsa yine okeydik.Feminist lobisinin bitirdiği bir seridir. 3. filmde biz de her alanda olmalıyız diyen feminist lobisi, zorla McQueen'i emekli edip kadın araba olan Cruz Ramirez'i şampiyon etmiştir.
Pixar'ın en iyi yapımlarından biri olan Cars filmi tam 20 yıl önce bugün ABD'de ilk kez vizyona girdi.
O7 goat. Her ne kadar muhteşem seri olsan da feminizme sen de maruz kaldın.
seeraddar
Yetkin
Tüm Hollywood'un ipleri burada koptu. Bu filmden sonra her filmde bu tür şeyler olmaya başladı.3. filmin berbat olduğu kısım da buydu şahsen. Bu olmasa McQueen normalce emekli olsa yine okeydik.
DexterMorganBey
Gelişen
İlk filmi hâlâ arada açar açar izlerim. Kesinlikle en iyi animasyon filmlerinden biri. Keşke 2. ve 3. filmler daha farklı olsaydı da seri Toy Story gibi biraz daha uzasaydı. Hâlâ istemsizce 4. filmi bekliyorum. Umarım bir gün sürpriz yapıp güzel bir film çıkartırlar.
- Makaleler
- 1
Yakın zamanda dizisi yayınlanmıştı, bir ara konuşuluyordu.İlk filmi hâlâ arada açar açar izlerim. Kesinlikle en iyi animasyon filmlerinden biri. Keşke 2. ve 3. filmler daha farklı olsaydı da seri Toy Story gibi biraz daha uzasaydı. Hâlâ istemsizce 4. filmi bekliyorum. Umarım bir gün sürpriz yapıp güzel bir film çıkartırlar.