Ooo sana torpil geçmiş sistem 2 tane pasta görünüyor sende, kıskandım şimdi. Senin de doğum günün kutlu olsun. :)

İkizler burcuyuz, kadınların en sevmediği burç biz erkeklerde. :rofl:
Burçlara inanmasam da İkizler erkeğinin değişkenliği ve kadınlarca pek sevilmediğini biliyorum ama aşk da iniş çıkışlı değil midir? Belki de o "sıkıntı" dediğimiz, aşkın derinleştiği yerdir. Bir İkizler olarak bu karmaşık duyguları yaşamaktan yine de keyif alıyorum. :D

Doğum günün kutlu olsun. Benim de 22 Mayıs da doğum günümdü 2 pasta vardı profil de sonra yetkili 1'e düşürdü. Nice yaşlara. Babam 45 yaşında saç sakal simsiyah kafaya takmamakla alakalı bence.

Burçlara inanmasam da ikizler erkeğinin değişkenliği ve kadınlarca pek sevilmediğini biliyorum ama aşk da iniş çıkışlı değil midir? Belki de o "sıkıntı" dediğimiz, aşkın derinleştiği yerdir. Bir ikizler olarak bu karmaşık duyguları yaşamaktan yine de keyif alıyorum. :D

Hahaha bende ikizler burcuna göre biraz düzümdür aslında ama, hayırlısı diyorum. :)

Doğum günün kutlu olsun. Benim de 22 Mayıs da doğum günümdü 2 pasta vardı profil de sonra yetkili 1'e düşürdü. Nice yaşlara. Babam 45 yaşında saç sakal simsiyah kafaya takmamakla alakalı bence.

İşte o kafaya takmama olayı kesinlikle karakterist özellik, bence çok da iyi bir şey. Maşallah babanıza. Olsun bir tane de olsa yeter. :)

Yaşlanmak ile barışık olmanız ne güzel. Benim yaşımın başı 2 ile başladığı için moralim çok bozuldu. Allah nasip eder de 30ları 40 ları görürsem nasıl hissederim bilemiyorum. 18e kadar yaş almak zordu, 18 oldum zaman su gibi geçmeye başladı bir baktım 20 olmuşum.

Abi bizim muhacirlerin hepsinde sararıyor. :D sigarayı 2012'den beridir içiyorum 2 senedir sararma var.

Bende tokatlıyım ama muhacirlere benziyorum. :rofl: bende kendimi bildim bileli içiyorum. Gençleri de uyaralım, gençler sigara içmeyin. Sakın ola başlamayın, biraz kamu spotu oldu ama olsun. :haha:

Yaşlanmak ile barışık olmanız ne güzel. Benim yaşımın başı 2 ile başladığı için moralim çok bozuldu. Allah nasip eder de 30ları 40 ları görürsem nasıl hissederim bilemiyorum. 18e kadar yaş almak zordu, 18 oldum zaman su gibi geçmeye başladı bir baktım 20 olmuşum.

Oooo daha yolun başındasın. Bende senin yaşlarda, Şırnak'ta askerdim. Bir bakmışım, buralara gelmişim. Türkiye şartları, barışık olmazsak bitirir adamı. :sırıt:

Nice mutlu yıllara, doğum gününüz kutlu olsun 🥳🥳

Çok teşekkür ederim 🥳

Doğum gününüz kutlu olsun hocam.

"Yaş 35, yolun yarısı eder."

Öyle deme yahu. Ben daha gencim, bıçkın delikanlıyım. 😂