Doğum günün kutlu olsun hocam.Sevgili dostlar bugün doğum günüm. Bana en güzel hediye sizlersiniz. Sizleri seviyorum. Kutlayanlara şimdiden teşekkür ediyorum.![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Nice yıllara. 
- Makaleler
- 7
Doğum günün kutlu olsun güzel insan.
Açıkçası bu kadar sayfalarca dilek olmasına sizin adınıza o kadar sevindim ki anlatamam.
Güzel dilek ve düşüncelerinize hastayım. Umarım hayatta her şey istediğiniz gibi olur.
Nice yaşlara.

Güzel dilek ve düşüncelerinize hastayım. Umarım hayatta her şey istediğiniz gibi olur.
Nice yaşlara.
Allah razı olsun hocam çok sağ olun. En güzel bana hediye sizlersiniz diye boşuna dememişim demek ki sağ olsunlar arkadaşlar beni ihya etti.Doğum günün kutlu olsun güzel insan.Açıkçası bu kadar sayfalarca dilek olmasına sizin adınıza o kadar sevindim ki anlatamam.
Nice yaşlara.![]()
Mutlu yıllar. Yeni yaşında umarın her şey istediğin gibi olur.
Çok sağ olun değerli hocalarım yecete ve polat hocam eksik olmayın var olun.
Teşekkür ederim sayın Celal hocam yaş oldu 26. Aslında yaşın benim için hiç önemi yok önemli olan insan olabilmek iyi kalp taşıyabilmek.Sevdiklerinizle nice sağlıklı senelere. Yaş kaç oldu sorması ayıp?
Bana bu güzel Hediye'yi uygun gördüğünüz için teşekkür ederim canım hocam sağ olasın çok güzel bir hediye mutlaka bunu saklayacağım Envanterim'de.Doğum günün kutlu olsun. Hediyen;
Eki Görüntüle 26927
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Doğum gününüz kutlu olsun hocam nice senelere.
Allah razı olsun çok sağ olun beni mutlu ettiniz beni ihya ettiniz ne diyeceğimi bilemedim fakat sevginiz karşısında duygulandım.Doğum günün kutlu olsun. Nice senelere. Forumda en sevdiğim kişilerden birisiniz @995 <3