Keşke yarıştığı dönem F1 izleseydim, en sevdiğim sürücü tipi.

Yağmurda önündeki arabayla mesafesini algılayamaz, geçiş için hamleyi geç yapıp çarpar sonra rakip takım garajını basar kendi hatası değilmiş gibi. Monako'da pole almak için bir virajı kapatacak şekilde park edip sıralama seansını sabote eder. Şampiyonluk yarışında rakibine bilerek çarpıp sezondan komple diskalifiye edilir. Geçişlerde rakiplerin çizgisini kapatır, fren yapmaya zorlar. Geçiş yapmak isteyen sürücünün önüne kırar. :D

Şimdi Verstappen biraz da olsa veriyor bu keyfi sağ olsun. :D
O dönemi izlemediğiniz belli oluyor.:D DC ile yaşadığı olaydan bahsediyorsunuz, o olayda mavi bayrak gösterilmesine rağmen yol vermeyen DC yarış çizgisinde ayağını gazdan çekiyor. Spreyin de etkisiyle arkadan vuruyor. Şimdi yarışın başına baktığımızda Mika abimizin yarışdışı kaldığını görüyoruz. Yani bu olayların bariz sebepleri var. Zaten DC de hatasını kabul ediyor. Schumi gibi bir sürücüye mesafeyi algılayamaz falan demeniz bayağı komik olmuş üstelik o sırada Gride tur bindirirken... Dedikleriniz arasından sadece Villenueve ile kazasından bahsedilebilir. Suç Schumi de ancak olayların arkaplanını da unutmamak lazım tabi bu Schumi haklıydı demek değil onu da belirteyim. Geçişlerde rakibinin önünde fren olayını tam anlamadım? Eğer Adelaide kazasından bahsederseniz yine orada da duvara girmiş ve arka aksı kırık Schumi aracını tam kontrol edemiyor ve Hill de aceleci davranıyor. Hill'in konu hakkında konuşmalarına bakmanızı tavsiye ederim. Schumi gibi gelmiş geçmiş en iyi sürücüyü bu kadar basite indirip yerin dibine gömmenizi de tam anlayamadım.

Sizin favori sürücünüz kimdir?

Schumi gibi gelmiş geçmiş en iyi sürücüyü bu kadar basite indirip yerin dibine gömmenizi de tam anlayamadım.
Gömdüğümü kim söyledi ki? En sevdiğim sürücü tipi dedim, kendi hayatımda hiç çirkefleşemiyorum ama F1'de kazanmak için rakibini duvara sokan sürücüleri seviyorum. Schumacher döneminde izlemiyordum sadece etrafımdakilerin konuşmalarından duyuyordum, sportmenlik Schumacher'i tanımlayacak bir kelime değil kesitlerden gördüğüm kadarıyla. Eminim Senna - Prost dönemine denk gelsem o zamanı da severdim.

Sizin favori sürücünüz kimdir?
Kim en ruh hastasıysa o, sezona göre değişiyor. :D