Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 16 Aralık 2023
Ogleden sonra kargo verlir. Yarın öğleye kadar gelmesi gerekiyor genelde. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbul -Ankara rotasyonunda bu şekilde oluyor. Kendi rotasyonunuz için de böyle hesaplama yapabilirsiniz önceki gelen kargolarınıza göre.
cemkaraca 41
Üstün
İstanbul içinde, şehir dışına hiç çıkmayan kargolar 2-3 gün de geliyor. Şu an verdiğim kargo nereden geliyor bilmiyorum. Tredyol'da Vatan'dan verdim.Ogleden sonra kargo verlir. Yarın öğleye kadar gelmesi gerekiyor genelde. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbul -Ankara rotasyonunda bu şekilde oluyor. Kendi rotasyonunuz için de böyle hesaplama yapabilirsiniz önceki gelen kargolarınıza göre.
Vatan yavaş çalışıyor. Bayram sonrasına.İstanbul içinde, şehir dışına hiç çıkmayan kargolar 2-3 gün de geliyor. Şu an verdiğim kargo nereden geliyor bilmiyorum. Tredyol'da Vatan'dan verdim.
cemkaraca 41
Üstün
@Hououin Kyouma, @8898, Kargoya verilmiş. İstanbul Maltepe'den geliyor. Ben Avrupa yakasındayım. Umarım bayram sonrasına kalmaz da yarına kadar gelir.
Kargo Trendyol Express bu arada.
(Tahmini teslim tarihi 29 Mart Cumartesi yazıyor)
Ben sipariş verdiğimde çok geç vermişlerdi kargoya genel olarak da öyle oldu. Şansınıza denk gelmiş. Ertesi gün gelebilir.@Hououin Kyouma, @8898, Kargoya verilmiş. İstanbul Maltepe'den geliyor. Ben Avrupa yakasındayım. Umarım bayram sonrasına kalmaz da yarına kadar gelir.
Yeni konular
-
-
-
-
Vodafone Yanımda Premium fatura indirimi kaç TL üzerinde geçerli?
- Caner Uncu
-
-
Akaryakıt istasyonunda market satış görevlisi olarak çalışılır mı?
- Baby Driver
-
-
-