Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cemkaraca 41

Üstün
Merhaba.

3 saat önce bir ürün verdim. Tahmini kargoya verilmesi 2 Nisan yazıyor. Bayramdan sonraya mı kaldı? Daha erken verilir mi?

Ogleden sonra kargo verlir. Yarın öğleye kadar gelmesi gerekiyor genelde. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbul -Ankara rotasyonunda bu şekilde oluyor. Kendi rotasyonunuz için de böyle hesaplama yapabilirsiniz önceki gelen kargolarınıza göre.

Ogleden sonra kargo verlir. Yarın öğleye kadar gelmesi gerekiyor genelde. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbul -Ankara rotasyonunda bu şekilde oluyor. Kendi rotasyonunuz için de böyle hesaplama yapabilirsiniz önceki gelen kargolarınıza göre.
İstanbul içinde, şehir dışına hiç çıkmayan kargolar 2-3 gün de geliyor. Şu an verdiğim kargo nereden geliyor bilmiyorum. Tredyol'da Vatan'dan verdim.

@Hououin Kyouma, @8898, Kargoya verilmiş. İstanbul Maltepe'den geliyor. Ben Avrupa yakasındayım. Umarım bayram sonrasına kalmaz da yarına kadar gelir.

Kargo Trendyol Express bu arada.

(Tahmini teslim tarihi 29 Mart Cumartesi yazıyor)