Bugün sizce kim şampiyon olacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dracula
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    sizce

Şampiyon kim olacak?

• Oy verenlerin toplamı
    81
  • Anket kapandı .

Dracula

Üstün
Bugün 19:00'da başlayacak maçlarla beraber Galatasaray'ın mı yoksa Fenerbahçe'nin mi şampiyon olacağı kesinleşecek. Siz kimin şampiyon olacağını düşünüyorsunuz, açıkçası forumun fikrini öğrenmek isterim.

Maçlar:

Galatasaray - Konyaspor ( Konyaspor son 3 senedir kendi evinde Galatasaray'ı yeniyor, Galatasaray 2016 - 17 sezonundan beri Fenerbahçe'den aldığı her mağlubiyetten sonra ki maçında galibiyet alamadı.)

Fenerbahçe - İstanbulspor ( Kadıköy'de oynanacak maç ve istanbulspor ligte son sırada bulunuyor.)

Ben Meral ablaya güveniyorum. (!)

Galatasaray diyorum. Fenerbahçe de Istanbulspor'u yenecektir.

Futbolu çok takip etmiyorum ama Fenerbahçe kazanırsa Türkiye'nin prime dönemlerine geri dönecekmiş gibi bir totemim var. İnşallah Fenerbahçe şampiyon olur, kaç sene oldu artık, yeter.

Yaklaşık yirmi yıl evvel bir futbol takımına gönül vermiştim (Fenerbahçe) ve kısa bir süre sonra ilgim azalmıştı; lakin bu sene Galatasaray'a sempatim arttı ve kendimi "taraftar" olarak nitelendirmeye başladım. Bu sebeple, Galatasaray'ın şampiyonluğa ulaşmasını yürekten arzu ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…