Süperlig Şampiyonu Kim Olur?

• Oy verenlerin toplamı
    38
Ben oyumu Trabzonspor olarak kullanıyorum. Bu takım efsane işler cikartiyor son zamanlarda ve bu performansla Galatasaray macini yenecegini veya berabere kalacagini dusunuyorum. Tabii ki favori Galatasaray ama icime Trabzonspor şampiyon olacakmış gibi geliyor.

Fenerbahçe'ye hic inanmiyorum. Fatih Karagumruk macinda rezalet otesi 2. lig takimi gibi bir peformans sergilediler. Sanki ne yapacaklarini bilmiyorlarmis gibi oynuyorlardi. Tüm takim yeni transfer olmusta eli ayagi birbirine dolasiyormus gibi oynadilar. Bunlar hic mi ara pas veya taktik calismadilar mactan once. Teknik direktoru her kimse bence biraz taktik calismalilar. Taktiksel olarak GS, Trabzonspor, Başakşehir cok hosuma gidiyor. Fenerbahce bodoslama oynuyor ne olacagi belli degilmis gibi. Tabii ki top yuvarlak ne olur bilemeyiz ama Fenerbahce benim icin bitmistir bu takimi artik hic sevmiyorum ve maclarinida izlemeyecegim. Vodafone haftalik çarktan gelen interneti bu maclara harciyordum bos yere. 🤣🤣🤣🤣

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Galatasaraylıyım ama ligin başından beri Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını düşünüyorum.

Galatasaray tertemiz (!) şampiyonluk alacak gibi... Üç büyükler yerine bir anadolu takımının şampiyon olmasını isterdim. Özellikle de Samsun Spor bu seneye çok hızlı ve etkili başladı.

Galatasaray da Osimhen ve Noa Lang sakat. İkisi de büyük ihtimalle Trabzon maçında olmayacaklar. Tam kadroyu Sami Yen de berabere sürükleyen Trabzon evinde garanti maç vermez. Göztepe ya da Gençlerbirliği ile berabere kalabilirler. Özellikle Göztepeden ümitliyim. Fenerbahçe eğer Sami Yende Galatasaray'ı yenip puan kaybı yaşamazsa şampiyonluğu alır. Ama saçma sapan puan kaybı yaşarsa Galatasaray şampiyon olsun zaten.

Son düzenleme:
Galatasaray da osimhen ve nna lang sakat. İkisi de büyük ihtimalle Trabzon maçında olmayacaklar. Tam kadroyu sami yen de berabere sürükleyen Trabzon evinde garanti maç vermez. Göztepe ya da gençlerbirliği ile berabere kalabilirler. Özellikle göztepeden ümitliyim. Fenerbahçe eğer sami yende Galatasaray'ı yenip puan kaybı yaşamazsa şampiyonluğu alır. Ama saçma sapan puan kaybı yaşarsa Galatasaray şampiyon olsun zaten.

Açıklama güzel ama fenere güven yok bir de evet Viktor GS bel kemiği şu an ama o olmadan da doğru bir taktik veya oyuncuların mentali iyi ise maç vermez.

Trabzonspor şampiyon olsun, mesajı beğenen herkese en kral ekran kartı benden.
Anlaştık. 😅

Ben Galatasaraylıyım ama ligin başından beri Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını düşünüyorum.
Bende oyle dusunurdum fakat Fatih Karagumruk macini izledikten sonra fikrim degisti. FB'ye karsi daha iyi oynuyor o surekli yenilen takkmlar nedense. xD Deplesmanda performanslari yok gibi.

GS'nin sıradaki maçı TS. Yenerse 7; potansiyel maç eksiğini de eklersek Trabzon'a 10 puan fark atma ihtimali oluyor(Aynısı Fener'e karşı da geçerli). 6 maçta 10 puan GS imkansız bırakmaz. Farz edelim yenildi ama sonraki maçını yendi 7 puan fark var. 6 maçta 7 puan yine bırakmaz. Kasımpaşa, Antalya, Gençler: GS'nin en kolay yeneceği takımlar. Fener ne yapar eder saçmalar GS öyle yapmıyor.

Ben GS'nin TS'yi rahat geçeceğini düşünüyorum. GS son yıllarda çok rahat Trabzon'u yeniyor tabii bir de Fatih Tekke'nin bu maçlarda tökezlemesi var.

Bir Galatasaraylı olarak Osimhen sakatlandı ki takımın %90'ı bana göre. Bence işimiz zor ŞL için lig şampiyonluğunu istiyoruz başka bi' havası yok artık, Fenerbahçe olsa da hiç umrumda olmaz.