Keşke öngörüyle olsa bu işler.Benim öngörüler genelde absürt şekilde tutar ama bundan emin değilim. Tutarsa konuşuruz.
Futbol öngörüye değil plana, sisteme ve doğru kararlara bağlıdır dostum.
Keşke öngörüyle olsa bu işler.Benim öngörüler genelde absürt şekilde tutar ama bundan emin değilim. Tutarsa konuşuruz.
Bence Fenerbahçe'nin hem göklerle olan hem de gökdelenlerle arasında olan problemleri düzeltmesi lazım.Fenerbahçe taktiksel olarak sahada harika duruyor. Oynanan oyunu izlerken zevk alıyorum. Rakibe göre hareket eden takımlara, maç içinde farklı formasyonlara geçebilen takımlara her zaman hayranlık beslemişimdir. Tedesco'da böyle birisi.
Yönetim de işini riske atmıyor hızlı hareket ediyor. Oyunun eksik bölgelerine göre transfer yapıyor. Takımda Tadic, İrfan, Emre Mor gibi aynı tip oyuncular varken gidip Cengize 15 milyon vermiyor mesela. Nene'ye 23 vermiyor falan. Ali koç ve Sinyalci Josenin pisliklerini bu kadar sürede kapatıp takımı yükselişe geçirmekte yönetimin işi. Göklerden gelen bir karar olmazsa Fener bu sene şampiyon olabilir. Göklerden gelen derken gökdelenden demek istedim.
Gökdelenle görüştü işte geçen alındığı zaman. Anlaşmış diye yorumladım. Yoksa bu zamana kadar hücresinde barfiks falan çekiyor olması lazımdı.Bence Fenerbahçe'nin hem göklerle olan hem de gökdelenlerle arasında olan problemleri düzeltmesi lazım.![]()