Burada takımlara tarafsız bakalım. Hangisinin gidişatı daha iyi? Top yuvarlıktır ama genel açıdan bakarsak hangisi daha iyi?
Ben aslında Fenerbahçeliyim ama her takıma saygı duyuyorum. Bence bu sezon ya Fener ya da Beşiktaş olur. Ama Galatasaray son anlarda çok iyi transferler yaparsa şampiyon olma şansı artar.Burada takımlara tarafsız bakalım. Hangisinin gidişatı daha iyi? Top yuvarlıktır ama genel açıdan bakarsak hangisi daha iyi?
Ama Galatasaray son anlarda çok iyi transferler yaparsa şampiyon olma şansı artar.
Dursun Özbek transfer yerine olabiliecek en iyi takımı ayarlıyorum diyor. Transfer yapacak ama gizli tutuyoruz diyor.
Evet, eylül gibi yapacağım diyor. Ama bir de işe yaramayan oyuncunun anlaşmasına imza atmam falan dedi. Ayrıca, Avrupa'da başarılı olan Süper Lig'de de aynısını yapamaz mı?Ama ligde ağustos'ta başlıyor. Dursun Özbek eylül'de daha iyilerini yapacağız gibi bir şey söylemişti. Bir de çoğu taraftar artık lig istemiyor, Avrupa'da başarılı olmak istiyor. Avrupa maçlarına az bir şey kaldı. Transferler oraya yetişmezse sorun çıkar Avrupa'da.