Burada takımlara tarafsız bakalım. Hangisinin gidişatı daha iyi? Top yuvarlıktır ama genel açıdan bakarsak hangisi daha iyi?
Ben aslında Fenerbahçeliyim ama her takıma saygı duyuyorum. Bence bu sezon ya Fener ya da Beşiktaş olur. Ama Galatasaray son anlarda çok iyi transferler yaparsa şampiyon olma şansı artar.

2025/2026 son birkaç ayı Galatasaray kötüydü. Kadrosunu büyük oranda koruyor. Birkaç nokta transfer ile mesela 10 numara, stoper ve sağlam bir orta saha ile yine favori olur.
Fenerbahçe'nin kadrosu da iyi. Takviyeler de kaliteli. Daha da alacaklar ama son maçta hiç ışık vermedi ve nedense İsmail Kartal'ın futbol bilgisine zerre güvenmiyorum.

Dursun Özbek transfer yerine olabiliecek en iyi takımı ayarlıyorum diyor. Transfer yapacak ama gizli tutuyoruz diyor.

Ama ligde ağustos'ta başlıyor. Dursun Özbek eylül'de daha iyilerini yapacağız gibi bir şey söylemişti. Bir de çoğu taraftar artık lig istemiyor, Avrupa'da başarılı olmak istiyor. Avrupa maçlarına az bir şey kaldı. Transferler oraya yetişmezse sorun çıkar Avrupa'da.

Ama ligde ağustos'ta başlıyor. Dursun Özbek eylül'de daha iyilerini yapacağız gibi bir şey söylemişti. Bir de çoğu taraftar artık lig istemiyor, Avrupa'da başarılı olmak istiyor. Avrupa maçlarına az bir şey kaldı. Transferler oraya yetişmezse sorun çıkar Avrupa'da.
Evet, eylül gibi yapacağım diyor. Ama bir de işe yaramayan oyuncunun anlaşmasına imza atmam falan dedi. Ayrıca, Avrupa'da başarılı olan Süper Lig'de de aynısını yapamaz mı?