Yer
Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi
Merhabalar. Süper Lig'de son durumları biliyoruz. Şampiyonluk yarışı çok çekişmeli geçiyor. Galatasaray son zamanlarda sarsılmaya başladı. Fenerbahçe ise yenilgiden sonra yükselmeye başladı. Ne düşünüyorsunuz, güncel puan durumu hakkında sizce şampiyon kim olur?

Güncel Puan Durumu;

Ekran görüntüsü 2026-04-16 102845.webp

3 büyüklerden takım tutmayan biri olarak söylüyorum Galatasaray olacak bence, evinde derbiyi kaybetmezler herhalde. Ha maç Kadıköy’de oynansaydı o zaman Fenerbahçe şampiyon olur derdim ama Galatasaray Samiyen’de varını yoğunu ortaya koyup maçı alacaktır.

Zaten Osimhen de iyileşmeye başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 büyüklerden takım tutmayan biri olarak söylüyorum Galatasaray olacak bence, evinde derbiyi kaybetmezler herhalde. Ha maç Kadıköy’de oynansaydı o zaman Fenerbahçe şampiyon olur derdim ama Galatasaray Samiyen’de varını yoğunu ortaya koyup maçı alacaktır.
Son 5 maçta Galatasaray evinde sadece 1 kere yendi. Fenerbahçe ise 2 kere. Fenerbahçe derbiyi yine kazanır bence.

Zaten Osimhen de iyileşmeye başladı.
Fener derbiyi alsa bile Rize'ye falan puan kaptırır.

3 büyüklerden takım tutmayan biri olarak söylüyorum Galatasaray olacak bence, evinde derbiyi kaybetmezler herhalde. Ha maç Kadıköy'de oynansaydı o zaman Fenerbahçe şampiyon olur derdim ama Galatasaray Samiyen'de varını yoğunu ortaya koyup maçı alacaktır.

Zaten osimhen de iyileşmeye başladı.

Fenerin kadrosunun yarısından fazlası derbi adamı zaten ki Galatasaray'da son haftalarda çok büyük bir form düşüklüğü varken kazanacaklarını pek sanmıyorum.