Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar.

Süper Lig'in bu sezonunda sizce kim şampiyon olur? Fenerbahçe şampiyonluk görebilecek mi? Bu arada Galatasaraylıyım.

Merhaba arkadaşlar.

Süper Lig'in bu sezonunda sizce kim şampiyon olur? Fenerbahçe şampiyonluk görebilecek mi? Bu arada Galatasaraylıyım.
Beşiktaşlı olarak yine Galatasaray olur. Saldım tamamen ligi. Her anlamda çok kalitesiz ve kötü bir lig bence. Herhangi bir Premier Lig veya LaLiga maçı izleyince bizim maçlar izlenmiyor resmen.

Henüz Galatasaray'ın transferlerini tamamlanmadı diye biliyorum, yanlışsam beni düzeltin. Ancak GS bu oyuncularla sene sonu şampiyon olamaz.

Fenerbahçe hem açıkladığı transferler, hem açıklayacakları ve yedek kulübesiyle an itibariyle daha önde bir takım. Artıklarından da kurtuluyor hızlı bir şekilde ve psikolojik üstünlüğü ele geçirmiş hocaları da cabası.

Galatasaray transferlerini tamamlamalı. Ayrıca bir de oyun planına ihtiyaçları var. Bireysel yetenekle nereye kadar? Nereye kadar Osimhen'e pas at olayı işleyecek? Var olan oyuncuları da kırmızı alarm vermeye başladı. Sistemini çözen herhangi bir hoca ile kolay şekilde durdurulabilme noktasına kadar geldiler. Bunu son Fenerbahçe maçında gördük.

An itibariyle Fenerbahçe favoridir. Avrupa'da da iyi gidiyorlar ve tamamlanacak transferler ile daha iyi duruma geleceklerini düşünüyorum.

Ayrıca Fenerbahçe'li olsaydım Lig umurumda olmazdı. Ben Fenerbahçeli olmama rağmen Avrupa'yı düşünüyorum. Galatasaray'lı da olsanız aynı şeyi düşünün bence.

Ayrıca Fenerbahçe'nin artık ölüm kalım maçlarında ölmemesi de gerekiyor. :LOL:

Son düzenleme:
Galatasaray. Fener yine son birkaç maçta işi batırıp şampiyonluğu kaçırır.

Not: Eski bir Fenerbahçe'li ama şu an beşiktaşlıyım (11 senedir falan, fanatik değilim. Beşiktaş'ın salaklığına bakıp sinir olmaktan fanatik olmaya fırsat olmuyor.)

Ara transferler yapılsa. Bitirici forvet alınsa belki bir ihtimal Beşiktaş şampiyon olur. Ama şu an fener şampiyon olur gibi.

Beşiktaş kritik maçta kimin puana ihtiyacı varsa ona sıkıntı çıkarır, klasik huyudur. Şampiyon olamaz bu yıl. Ama 2027-2028 gibi bir şampiyonluk ihtimali seziyorum ama kesin değil. Dediğim çıkarsa bir helal olsun dersiniz.

Beşiktaş kritik maçta kimin puana ihtiyacı varsa ona sıkıntı çıkarır, klasik huyudur. Şampiyon olamaz bu yıl. Ama 2027-2028 gibi bir şampiyonluk ihtimali seziyorum ama kesin değil. Dediğim çıkarsa bir helal olsun dersiniz.
Tek oyuncuya GS ve FB gibi 30 milyon harcadığımız sürece asla şampiyon olamayacağız.