Bugün Türkiye’de 7 kadın katledildi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    türkiye
Devletin veremediği güvenceyi halk sağlar derler. Yapacak bir şey yok hocam, doğru diyorsun geri gelmeyecekler ama elimizden geleni de ardımıza koymamak lazım.
Keşke halk verse polisler hemen geliyor ayırıyor ya da seni de tutukluyor.

Sonunda erkekleri yasaklayacaklar bu gidişle. Çok fazla şiddetli bir toplum olduk.

Sonuç ne? Dur tahmin edeyim serbest kaldılar değil mi?

İfadeler: 995
Yasama, yürütme, yargı. Bunlardan hangisi düzgün uygulanıyor hocam ülkemizde

Sosyal medya değil zaten, ben kendi örneklerime dayanarak böyle bir düşüncedeyim. Herkesin kendi düşüncesi olabilir
Biraz empati kuralım arkadaşlar. Ortadoğu’da hiçbir kadın rahat değil.

Benim mesajlarıma dislike veya hahaha atan arkadaşlar sizin mesajınızı beğenmiş Konu üzerinde fazla durmayıp bazı arkadaşların yaşına vereceğim

Sosyal medya değil zaten, ben kendi örneklerime dayanarak böyle bir düşüncedeyim. Herkesin kendi düşüncesi olabilir
Aslında boş boş konuşuyoruz, biliyorsun değil mi? Çoğu problemin kaynağı eğitimden geçiyor ama nafile.
30 sene sonrasında da aynı tas aynı hamam devam eder.

Aslında boş boş konuşuyoruz, biliyorsun değil mi? Çoğu problemin kaynağı eğitimden geçiyor ama nafile.
30 sene sonrasında da aynı tas aynı hamam devam eder.
Ben Atatürk'den sonra nerede yanlış yaptık, ne günah işledik, nasıl böyle olduk çok merak ediyorum. Ama fazla kurcalamıyorum.

Ülke ahlaken tarihinin dip noktasını yaşıyor. Ölen kadınların büyük oranda boşanmış ya da boşanma aşamasında olmaları ise gelecek nesillerin evliliğe bakış açılarını direk kafadan bitirdi. Z kuşağı kimsenin beklemediği kadar muhafazakar ve herkesi şaşırtacak kadar da eski adetleri ezip geçen bir nesil olacak.

Erkek olmak daha zor diyenler utanmalı. Diyecek söz yok.

Böyle demeyi doğru bulmuyorum. Her cinsiyetin kendine göre zorlukları var.

Ben Atatürk'den sonra nerede yanlış yaptık, ne günah işledik, nasıl böyle olduk çok merak ediyorum. Ama fazla kurcalamıyorum.

Bana göre ilk batış temelleri Adnan Menderes zamanında atıldı.

Erkek olmak daha zor diyenler utanmalı. Diyecek söz yok.
Peki bana sadece kameraya bakıp şarkıları tekrarlayan kızların saçma sapan fenomenliğinden bahsetsene? Kızsan kurtuluyorsun. Böyle haberler olabilir ama her erkek böyle değil, her katletme haberi gördüğünüzde erkekleri suçlamayı bırakın artık. Bunu yapan erkekler aile sevgisi görmemiş, sürekli dayak yiyip hayattan gram zevk alamayan kişiler. Büyük ihtimalle karılarını sevmediler bile.

Erkeksen bu dünyada işin daha zor bırak gündemi. Kızsan ve güzelsen çalışmadan zengin bir kocanın eşi olabilirsin, bu kişi iyi yürekli de olabilir kötü yürekli de onu seçmek de kızın elinde. Ayrıca iş bulmak bile kızsan daha kolay çoğu şeyde kadınlar tercih ediliyor (güç gerektirmeyen işler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…