Benim dile getirme sebebim gerekçe veya yapılan şey değil belirli şeylerin baskı uygulayarak ve zorla yaptırılması.
Çoğu Türk ebeveyn çocuğuna baskı kurup eziyor dolayısıyla yetişkinlikte karakter gelişimi gözlenmemesi olağan, sırf kadını mağdur gibi göstererek acındırmaya çalışmak uygun bir davranış değil.
kadının hayatının daha zor olduğunu söylemek de yanlış değil.
Pek sayılmaz.
Kanunen, toplum içerisinde ve cinsellikte üstünler.

Sosyal medya ve geleneksel basında kadını bu kadar mağdur gösterip ezeceklerine kadınların çocuklarını kaliteli eğitmesi için yatırım yapsalar toplum kalkınır sorun da kalmaz.

Mutluluğu çok yanlış yerlerde arıyorsun ve hayata bakış açın çok sığ gibi geliyor. Paran için seni sevmelerini istiyorsan sahte bir hayat yaşa mutlu ol abi.
Mutluluğu nerede arayayım? Cinsellik zaten lüks değil ihtiyaç. Maslow piramidinde ilk basamakta sıkışıp kalan birinin hayatın diğer kısımlarında da sorunları olur, kaçınılmaz. Param için değil ben olduğum için sevilmek isterdim, herkeste böyle ister ama herkesin her istediği olmuyor. Sen duygusal bakıyorsun ben mantık ile bakıyorum.

Konu ile alakasız tartışma çıkmış yok her şey para değildir bilmem ne arkadaşlar nasıl bir kafa tarzında yaşıyorsunuz hayal dünyasımı burası yok iç güzellik yok parayla karakter satılamaz vesaire ulan parayla insanı köpeğin bile yapabilirsin böyle fakir ama gururlu boş laflar üretmeyin dünya burası film seti değil.

Erkek olmak daha zor diyenler utanmalı. Diyecek söz yok.

Askere git iş bul pederden küfür ye olur olmadık tüm sorumlulukların yükünü al evlen çoçuğuna bak memfâât haricinde telefonları çalmasın sadece birileri için çalış daha saymamı ister misiniz? evet 7 kadın vatandaşımız öldürülmüş bunu yapanları kınıyorum hepsininde Allah belasını versin o ayrı konu ama burada gelipte erkek olmakda zor diyenler utanmalı diye bir cümle kuramaz.

Pek sayılmaz.
Kanunen, toplum içerisinde ve cinsellikte üstünler.

Sosyal medya ve geleneksel basında kadını bu kadar mağdur gösterip ezeceklerine kadınların çocuklarını kaliteli eğitmesi için yatırım yapsalar toplum kalkınır sorun da kalmaz.
Kadın mı toplum içinde üstün? Daha sabah 06:15 gibi yola çıkmış kadın tedirgin bir şekilde sokağın ortasından gitmek zorundaydı.

Biraz empati kuralım arkadaşlar. Ortadoğu’da hiçbir kadın rahat değil.

Kadın mı toplum içinde üstün? Daha sabah 06:15 gibi yola çıkmış kadın tedirgin bir şekilde sokağın ortasından gitmek zorundaydı.

Biraz empati kuralım arkadaşlar. Orta Doğu'da hiçbir kadın rahat değil.
Ulkede zaten guvenlik sorunu var, ustune sapiklarin ulkeye doldurulmasi iyice mahvetti ulkeyi. Saat aksam 7'de eve donerken ben bile korkuyorum artik, kadinlarin halini siz dusunun yani.

Ulkede guvende olan tek kadin sarayda yasiyor. Siz anladiniz kimi dedigimi :)

Dün gece yarısından itibaren, sadece 12 saat içinde, 7 kadın, ya boşandıkları ya boşanma aşamasında oldukları eşleri tarafından katledildi. 1 günde ülkemizde 7 tane kadın korkunç bir şekilde hayattan koparıldı. Ülkemizde aile içi şiddet olaylarının geldiği son durum, ne acı.

Allah tüm öldürenlerin belasını versin. Kadınlar olmasa biz yoktuk zaten neyin kafasını yaşıyorlar. Bizim devletimiz de çok adaletli olduğu için 1 hafta yatırıp çıkartır bu namussuzları.

Cezaevinde bunların işini koğuştakiler halleder, merak etmeyin. Onlarda suçlu olabilir ama bu tür şeylerin yanında sessiz kalmazlar. Gardiyanlarla konuşup suçlarını öğreniyorlar ve sonrası da mutlu son zaten. :)

İşin kötüsü ne biliyor musunuz? Bu tür haberlerin toplum gözünde 'normalleşmesi'.
Tek bu değil şehit haberleri de artık normallesti hocam.

Tartışıyorlar boşanıyorlar ve sonra kıskanıp falan öldürüyorlar. Yazıklar olsun. Ne suçu var kadınların? Boşanmadan önce doğru düzgün insan olsaydınız. Boşandıktan sonra karışmaya hakkınız yok insanlara.
Öyle güzel öyle iyi kalbinizle yorum katmissiniz ki bana laf düşmez benim söyleceklerimi hemen hemen söylemişsiniz. Ek olarak kadınlarımızı el üstünde tutmaliyiz. Onların kıymetini bilmeliyiz.

Cezaevinde bunların işini koğuştakiler halleder, merak etmeyin. Onlarda suçlu olabilir ama bu tür şeylerin yanında sessiz kalmazlar. Gardiyanlarla konuşup suçlarını öğreniyorlar ve sonrası da mutlu son zaten. :)
Hocam sen öldükten katiline ne yaparlarsa yapsın geri gelecen mi? Adalet insanlar öldürülmeden önce sağlanmalı. Kadın sığınma evleri var ama hiç işe yaradığı yok.

Hocam sen öldükten katiline ne yaparlarsa yapsın geri gelecen mi? Adalet insanlar öldürülmeden önce sağlanmalı. Kadın sığınma evleri var ama hiç işe yaradığı yok.
Devletin veremediği güvenceyi halk sağlar derler. Yapacak bir şey yok hocam, doğru diyorsun geri gelmeyecekler ama elimizden geleni de ardımıza koymamak lazım.