Bugüne kadar ne kadar zarar ettiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PlayStation 3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 119

PlayStation 3

Üstün
Merhaba dostlar, sohbet amaçlı açı açıyorum konuyu. Bugüne kadar ne kadar zarar ettiniz? 2. el olur, yatırım olur fark etmez. Benimki 2. el tarafı. 3.500 gibi zarar sanırım. Küçük miktar olsa da şunu fark ettim ki aşırı şanssızım Sizinki ne kadar oldu ve ne tecrübe ettiniz?

Şu ana kadar zarar etmedim sanırım. En kötü nötr sonuçlandı. Şu anki projelerimiz için biraz harcama yaptık. Ve daha da artacak gibi. O projelerden zarara girersek sıkıntı. Fakat denemeden de olmuyor, bakalım ne olacak.

Yaşım çok aşırı değil hocam; büyük maddi yom ancak boş yere yatırdığım paralar var.

Huawei tablet alarak büyük bir zarar ettim. Parayı kaybetseydim de bu tableti almasaydım diyorum bazen.

Sanırım 2020 RMR döneminde Buff163'ün meşhur patlamasından önce 400-500 dolarlık zararım vardı, patladığında zararın büyük kısmını kapamıştım. En büyük patlayışımdır CS'deki.

O kadar mı kötü tablet? Ne aldınız ki, gününü kurtarıyordur ya.

MatePad 11.5 2024 aldım. Düşmanıma önermem. Yazılım berbat, WhatsApp'a girince sürekli buga giriyor tablet, komple kapatıp açmam gerekiyor. Destek desen o da berbat, daha tablete hangi kalemin uyumlu olduğunu bilmiyorlar. Kısacası rezalet bir tablet. Batarya hariç her şeyden sınıfta kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…