Bugüne kadar ne kadar zarar ettiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PlayStation 3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 217
Zurna dürüm yerken Raspberry Pi ekranım geldiği gün çarpıp kırmıştım ucuzdu ama en büyük trajedimdir. Sadece 2. elden herhalde linus gibi düşürüp kırmamdan kaynaklı 30-40k zararım vardır.

2015'ten beri kriptodaydım vadeli işlemlerde veya batık projelerde eriyen parayı saysam aklım ermez ama hiçbiri erken sattığım şeylerin acısı kadar koymuyor.

En içime oturanı 2017 başı... 200 dolara yaklaşık 1 milyon adet Dogecoin almıştım. O zamanlar kimsenin ciddiye almadığı, forumlarda sağa sola bahşiş diye atılan şaka parasıydı. Ufak bir kârı görünce çerez parası çıktı deyip hemen okuttum.

O 200 dolarlık Doge, 2021 ATH'sinde 0,73$ tam 737 bin dolar ediyordu. Cebimden nakit para eksilmedi ama arkasından el salladığım 730 bin dolar hâlâ rüyalarıma giriyor.

3500 TL ne kadar küçükmüş vay be, tecrübe oldu deyip geçiyoruz. Sonuçta para kazanılan bir şey.

3500 TL ne kadar küçükmüş vay be, tecrübe oldu deyip geçiyoruz. Sonuçta para kazanılan bir şey.

İkinci el GPU piyasasında o kazığı yemeyen donanımcı yoktur herhalde. 40-50 bin liralık karta denk gelip elinde hurdayla kalmadığına şükret, 3.500 TL bu devirde iyi bir tecrübe bedeli olmuş. Para yerine konur.

Öyle ya, hem R9 280 ve hem RX 570. Saçma sapan öldüler. Sizin böyle bir hikayeniz varsa dinlemek isterim. Zamanında güzel ticaretler döndürmüştüm, bu sene olduysa tamamen şansızlık var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…