Uzun zamandır film piyasasının içindesin. İlk bu piyasaya "her şey çok güzel olacak" ile girdin. Gora, Arog derken efsane yapımlar olan İftarlık Gazoz vs. yaptın ve başardın. Anlamıyorum, bu komedyenlerde belirli bir yaşa gelince sürekli hüzünlü film çekmek mi doğuyor? Yeni filmlerde komik olmayan cinsel şakalar, yan oyuncuların dandikliği, kadronun Uraz ile daha beter çekilmez olması... Bilmiyorum. Hocalar yukarıda eklemeyi de unuttum. Vahşi Batı'ya da efsane kadrosuna eklemeyi unutmuşum.
Detaylar
Kim cevapladı?Evet, maalesef şu an Cem Yılmaz'ın konu aldığı filmler maalesef ki bunlar.Cem Yılmaz'ı pek sevmem ama Gora, Arog falan hakikaten güzeldi.
Aktif olarak takip ettiğim bir sanatçı değildir ama dediğiniz gibiyse şaşırdım cidden.
Blackraven
Üstün
Kadrolara dandik diyemem ama çıkarttığı son işlerin kendi standartının altında olduğu gerçek. Başka biri bu filmleri yapsa o kadar göze batmaz ama Cem Yılmaz yapınca çok göze batıyorlar.
Doğrudur hocam ama kadro kısmında şu Fox'taki ATV'deki dizilerde oynayan adamları, kadınları dahil etmişler. Nilperi ve Uraz, bunların oynadıkları dizide beklenen oyunculuk; uzun uzun bakma, bağırma, ağlama ve sadece o aşk sahneleri.Kadrolara dandik diyemem ama çıkarttığı son işlerin kendi standartının altında olduğu gerçek. Başka biri bu filmleri yapsa o kadar göze batmaz ama Cem Yılmaz yapınca çok göze batıyorlar.
"Alo, Arif! Uzaylılar tarafından kaçırıldım. Evet, tarafından!"
Daha üstüne gelmedi. Bir de "150 yıllık silah." repliği var. Bilemiyorum, bence her insanın belli bir yerden sonra ilhamı tükeniyor, ki normal. Ayrıca genel olarak şu anda arz-talep öldü. Netflix vesaire dandik, her zamanki konuyu ele alan Türk yapıtlarından ibaret. Neden onca masrafa girip adam akıllı bir film çekesin ki? Her türlü izleniyor zaten.
Daha üstüne gelmedi. Bir de "150 yıllık silah." repliği var. Bilemiyorum, bence her insanın belli bir yerden sonra ilhamı tükeniyor, ki normal. Ayrıca genel olarak şu anda arz-talep öldü. Netflix vesaire dandik, her zamanki konuyu ele alan Türk yapıtlarından ibaret. Neden onca masrafa girip adam akıllı bir film çekesin ki? Her türlü izleniyor zaten.
Yakın zamanda Netflix, bir Ukraynalı askerin trans Rus askere aşık olmasını konu alan bir film çekmek için Ukrayna savaşının bitmesini bekliyor."Alo, Arif! Uzaylılar tarafından kaçırıldım. Evet, tarafından!"