Arkadaşlar merhaba,

Bilirsiniz ki Rockstar, önemli IP'lerine yıldönümlerinde çoğunlukla remastered/remake getiriyor. Örnek olarak; GTA Trilogy Definitive Edition, RDR 1 PS4 Portu, Bully Anniversary Edition vs. Bir diğer önemli ipucu ise Rockstar; Max Payne, Manhunt gibi oyunlarına son yıllarda güncelleme getirmezken, Bully Anniversary Edition'a tam 9 yıl sonra ansızın Update getirdi.

İşte geldik son önemli ipucuya, GTA Trilogy Definitive Edition geliştiricisi Grove Street Games'in yöneticisi (İsmini unuttum.) LinkedIn hesabından 2026 yılında Unreal Engine 5 ile eski bir markaya remake geliştireceğini duyurdu. Kaynak: IGN Türkiye. Bu remake RDR 1 olamaz, çünkü daha yeni Next gen portu çıktı. GTA 4 de olacağını zannetmiyorum, çünkü Rockstar böyle bir markayı bu stüdyoya teslim edeceğini zannetmiyorum, özellikle de GTA Trilogy faciasından sonra.

Şunu da belirteyim, 2026 yılı Bully'nin tam 20. yıl dönümü!

Of su oyunun remake versiyonu gelene kadar ben yaslandim, 20 yasina geldim. Beklemiyorum artık, bekleyenlere de cok beklememelerini öneririm. Bu Rockstar abinin ne yaptigi ve ne yapacagi pek belli olmuyor da.