rclone kullanarak korsan içerikleri Google Drive'da tutuyordum şu an ucuz diye Yandex 360'a geçtim. Yani açıkçası sıkıntı değil özel şeyler değil ancak geçmişte sanki hesabı kapatılanlar olmuş bu yüzden düz arayüzden girince dosyalar klasörler örnek olarak şöyle görünüyor. e4f5h7j9k2l1m3n6o8p0qrs m1n2o3p4q5r6s7t8u9v0w1x2y3z Tam emin olmamakla birlikte rclone.conf dosyası olmadan bir şey yapamazlar. Bilgisayarımda ise aynı Yerel Disk oluşturmuş gibi görüyorum. İncelemek isteyen olursa şu gönderiyi kullanarak yapmıştım. İlk paragraftaki api key falan düz kullanıcı için gerekmiyor sınırsız depolama yapanlar vardı onlar için yazılmış.

Proton bu kadar güvenli ise, neden bu kadar popüler değil. İllaki bir sebebi var ama ne?
Reklam ve pazarlama konusunda Amerikalı şirketlerin üstüne yoktur. Birde bütçe meselesi var. Proton da büyük bir şirket ama Google veya Microsoft gibi sınırsız kaynaklara sahip değil. Ürünleri telefonlarda veya bilgisayarlarda ön yüklü gelmiyor.

Reklam ve pazarlama konusunda Amerikalı şirketlerin üstüne yoktur. Bir de bütçe meselesi var. Proton da büyük bir şirket ama Google veya Microsoft gibi sınırsız kaynaklara sahip değil. Ürünleri telefonlarda veya bilgisayarlarda ön yüklü gelmiyor.

Arkadaşa daha önce çok defa anlattım ama anlamıyor boş ver yorma kendini.