Detaylar
Kim cevapladı?Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
MEGA'ya yıllık 1300 TL ödüyordum çünkü bölgesef fiyatlandırma yapıyorlardı ve en iyi Pro III versiyonu 20 TB depolama, 240 TB transfer sunuyordu.
Şimdi bölgesel fiyatlandırma bitmiş ve aynı versiyon yıllık 14 bin TL. Bunu ödemem mümkün değil artık.
0 TL. Self-host ediyorum her şeyi. Zaten MEGA'yı depolama için değil, transfer kotası için kullanıyordum. Yazık oldu.
Şimdi bölgesel fiyatlandırma bitmiş ve aynı versiyon yıllık 14 bin TL. Bunu ödemem mümkün değil artık.
0 TL. Self-host ediyorum her şeyi. Zaten MEGA'yı depolama için değil, transfer kotası için kullanıyordum. Yazık oldu.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Ücretsiz 15 GB için para vermiyorum da ücretsiz versiyonda sanki fotoğraf ya da video kalitesi hiç olduğu için USB depolamayı kullanıyorum. Çok önemli bir PDF tarzı bir şey varsa USB bellek çalışmazsa diye onu orada tutuyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ne kadar ödüyorsunuz? Aylık da olabilir, yıllık da. Teşekkürler, saygılar.
0 TL buluta güvenmiyorum fiziksel depolama daha iyi.
- Makaleler
- 50
100 GB Google One, 50 TL.
Bandırmalı1965
Uzman
Merhaba, ne kadar ödüyorsunuz? Aylık da olabilir, yıllık da. Teşekkürler, saygılar.
Google One 100 GB aylık planı kullanıyorum, ayda 50 TL.
99 TL. Google AI Plus aboneliğim var. Planın içinde 200 GB Drive kotası da var. Direkt bulut ödemiyorum. AI planının içinde bulut var.
Google AI Plus Gemini'de mi geçiyor hocam, yoksa Google AI Studio'daki mi?
0 TL buluta güvenmiyorum fiziksel depolama daha iyi.
Neden güvenmiyorsunuz hocam? Google'in çoğu yerde veri merkezi var, hepsi yedekleniyor. HDD/DVD/NAND zamanla bozulur ama veri merkezi bozulmaz.
Son düzenleyen: Moderatör: