Bulut oyun servisi önerisi

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Selam, bir süreliğine Türkiye'deyim ve yanımda bilgisayarım yok; ancak gamepadimi yanıma aldım. Şu an bulunduğum yerdeki internet bağlantım oldukça güçlü (1000 Mbps Download / 50 Mbps Upload). Bu altyapıyla en stabil performansı alabileceğim, kütüphanesi geniş hangi bulut oyun servislerini önerirsiniz? Türkiye sunucuları olan ya da yurt dışı olmasına rağmen bu hızla sorun çıkarmayacak platformlar hangileridir?

En mantıklısı GeForce NOW olur XCloud'da VPN ile bağlanıp sonradan VPN kapatabiliyordun bulamadığın oyun olursa bu kütüphanelerde Boosteroid bakabilirsin ama bunun sunucuları yurt dışında olduğundan GeForce NOW kadar iyi olmaz.

GeForce Now destek ve Türkiye içinde en mantıklı seçenek olabilir ama ben yine de bulut oyun servislerini tavsiye etmem.

Vazgeçtim zaten, en ucuz abonelik 700 TL. Gereksiz pahalı.

Aslında bakarsan pahalı değil. Bir internet kafeye gitmek ya da PlayStation satın almaktan çok daha iyi bir alternatif.

Televizyonumuz yeni olsaydı eski laptopumu bağlayıp GeForce NOW ile hikayeli oyunlar oynardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…