Bunu biliyor muydunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 505
Sibirya'da kara yolu veya demir yolu inşa etmek ve bakımını sağlamak o kadar zordur ki birkaç yüz kişilik kasabalarda bile havalimanına rastlanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar çalışırken RAM'leri çıkartırsanız en kötü ihtimal çarpılırsınız ve anakartta ki devreler zarar görebilir, şanslıysanız en iyi ihtimal diskteki dosyalar bozulur.

Bilgisayar çalışırken RAM'leri çıkartırsanız en kötü ihtimal çarpılırsınız ve anakarttaki devreler zarar görebilir, şanslıysanız en iyi ihtimal diskteki dosyalar bozulur.
Elektrik çarpmaz diye biliyorum, RAM'lerin çalışma voltajları genellikle 1-2 volt arasındadır. Elektrik ise 50 volt civarında ve üstünde çarpar. Diskteki dosyaların bozulması da mümkün değil. Çünkü diskler RAM'lerden bağımsız çalışır. Sadece anakarttaki devreler zarar görebilir.

Şu konuyu seviyorum he.

Fareyi tam olarak profildeki katılım tarihinin üstüne getirirsen, hesabın açıldığı saat görünüyormuş. Profilinizde "Katılım ? ? 2026" yazısının üstüne fare imlecini koyun, hesabın açıldığı saati göreceksiniz. Saat 15:59'da Techolay hesabını açmışım. Güzel özellik he seviyorum bu şeyi.

O kadar gizli ki, moderatörler bile bilmiyor

Son düzenleme:
Kollarını da unutmamak gerek. 3. sağ kolda bulunan özel bir uzuv modifiye olmuştur. Ahtapot kolu yiyen arkadaşlarınıza kibar bir dille hatırlatmayı unutmayın.

Herkesten böyle bir bilgi vermesin istiyorum, etkileşim olsun aramızda. Kaynaşalım, sinerjik bir ortam oluşturalım.

Verilen bilgiler hakkında yorum yapabilirsiniz ama tartışmayın lütfen.

Aslında Android maskotunun adı 2023'te 3 boyutlu ve tasarım değişimine kadar "Bugdroid" idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…