Burası hangi Caffe Nero?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 306
  • Etiketler Etiketler
    hangi
Makaleler
104
Yer
İstanbul
Arkadaşlar kredi kartımı sürekli iptal eden ruh hastası bu işlemi Caffe Nero‘dan yapmış ve videosunu paylaşmış. Burası hangi Caffé Nero biliyor musunuz?

Kahve dünyası yazmışım Tweet‘de ama kahve dünyası değil Caffe Nero.

Abi, bunun durdurma şansınız yok mu? Videolarda bile söylediniz. Özellikle kısa devre videolarında...

Belli ki bunlar hırt topluluğundan bazıları. Bunların Şişli'de olduğunu düşünüyorum zira masalar vs. benziyor ayrıca baktığımız zaman Şişli'de hırtlar biraz daha fazla.

Ayrıca telefon yansımasından yukarıda ışık olduğu belli Şişli'deki mekanda açık hava, şemsiyelerin altında ışık olan yerler var mekan fotoğraflarına bakın anlarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsan bir güvenlik sorusu sorar bu nedir yav? Herkes birbirini trollesin o zaman. Güvenlik sorusu sormadan kartı direkt kapatması zaten karşı tarafın suçu. Bu güvenlik sorusu dediğim çağrı merkezini normal ararsın, güvenlik sorusu sorarlar ama bunda sormuyorlar. Kayıp çalıntının en büyük eksikliği bu maalesef. Muhtemelen çağrı merkezindeki arkadaşın acemiliğine denk gelmiş, veya çağrı merkezi çalışanı yeni başlamışta olabilir, bir şey diyemem. @Recep Baltaş abi bu arada T.C kimliğini vs nereden biliyorlar? Yani farklı numaradan arasalar bile senin kaydının direkt olarak çıkmaması lazım, hani direk İş Bankası çalışanı isim soy isim mi sormuş karşı tarafta cevap olarak Recep Baltaş mı demiş? Zaten kendi telefonundan aramış olsan her halükarda otomatik olarak kaydın çıkıyor. Biraz değişik bir durum.

Benim başıma gelmedi çok şükür. Ama gene de bunun önlemini almaları lazım.
Senin de başına geldi. 15 yaşındaki 2 çocuk MHRS sistemine sızdı, herkesin TC kimlik numarası ortalarda geziyor, nasıl haberiniz yok anlamıyorum.

Senin de başına geldi. 15 yaşındaki 2 çocuk MHRS sistemine sızdı, herkesin T.C. kimlik numarası ortalarda geziyor, nasıl haberiniz yok anlamıyorum.

Bu olaylardan benim haberim var evet ama başıma gelmiş olsaydı zaten benim de başıma geldi derdim ama gelmedi. Benim zaten MHRS kaydım yoktu o zamanlar. Her şeyi takip ediyorum, sonuç olarak evet T.C kimlik numarasının çalınması bayağı sıkıntılı bir durum. Ama benim T.C kimliğim çalınmış olsaydı bu zamana kadar yapılan işlemlerden haberim olurdu ama yok.

Benim de çalındı ama başıma gelmedi, sadece MHRS üzerinden sızıntı olmadı, birçok yerden sızıntı oldu. Emin olabilirsiniz TC kimlik numaranızın çalındığında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…