barış55 1

Becerikli
Yer
Ankara
Selam, sosyal Nintendo OLED alacağım ve şu an karşıma iki seçenek çıktı: cipli mi, orijinal mi? Nintendo'da oynamak istediğim oyunlar Zelda/Mario Kart. Genel olarak PC, Steam ve PS4 Pro'da oldukça fazla oyunlarım var ve belki Hades oynarım ama Minecraft'a da RDR oynamam. Nintendo'da ben Zelda oynamak istiyorum, belki bir tane sağlam platform oyunu ve Mario Kart oynarım. Yani ana 3 oyun oynamak var kafamda: Zelda, Mario Kart ve bir platform oyunu. Online oynamayacağım, ban yiyince sanırım cihaz ban yemiyor. Online içerikler vs. ban yiyorum, o da benim için sorun olmaz. Şu an cihazlara bakıyorum; sıfır oyunlu 13 bine var, hafif oyunlu 18 çıkıyor, yine 17-20 bine cipli ve 23 bine de hem dijital güzel oyunlu hem de fiziksel 4 oyunlu var. Zelda özel sürüm 23 bine orijinal. Bunlardan birini seçeceğim, sizce ne yapayım? Kafama yatarsa yarın alacağım.

Ben de Switch OLED var. Oyunlar oldukça pahalı. Online oynamayacaksan çipli tercih edebilirsin. Zaten açgözlü Nintendo, orijinal olsa bile online oynamak için para istiyor.

Onun dışında eğer ilerde FC gibi büyük oyunlar oynamak istersen bu cihazda biraz kasabilir swich 2 daha güçlü bir model.

Selam, sosyal Nintendo OLED alacağım ve şu an karşıma iki seçenek çıktı: Cipli mi, orijinal mi? Nintendo'da oynamak istediğim oyunlar Zelda/Mario Kart. Genel olarak PC, Steam ve PS4 Pro'da oldukça fazla oyunlarım var ve belki Hades oynarım ama Minecraft'a da RDR oynamam. Nintendo'da ben Zelda oynamak istiyorum, belki bir tane sağlam platform oyunu ve Mario Kart oynarım. Yani ana 3 oyun oynamak var kafamda: Zelda, Mario Kart ve bir platform oyunu. Online oynamayacağım, ban yiyince sanırım cihaz ban yemiyor. Online içerikler vs. ban yiyorum, o da benim için sorun olmaz. Şu an cihazlara bakıyorum; sıfır oyunlu 13 bine var, hafif oyunlu 18 çıkıyor, yine 17-20 bine cipli ve 23 bine de hem dijital güzel oyunlu hem de fiziksel 4 oyunlu var. Zelda özel sürüm 23 bine orijinal. Bunlardan birini seçeceğim, sizce ne yapayım? Kafama yatarsa yarın alacağım.

Çipli almak mantıklı, veya normal alıp sonradan çip taktırmak daha az maaliyetliyse öyle de olabilir. Türkiye'de Nintendo oyunlarını almak anan baban doktor değilse zor biraz. Ondan çipli mantıklı.

Ben de Switch OLED var. Oyunlar oldukça pahalı. Online oynamayacaksan çipli tercih edebilirsin. Zaten açgözlü Nintendo, orijinal olsa bile online oynamak için para istiyor.

Onun dışında eğer ileride FC gibi büyük oyunlar oynamak istersen bu cihazda biraz kasabilir Switch 2 daha güçlü bir model.

O tarz Nintendo çatısı altında olmayan oyunları oynamam; oynarsam da Hades oynarım. Cipli olarak kullanımda benim ek olarak yüklemek gereken şeyler var mı? Aldıktan sonra cipli model buldum, 20 bin. Bir de özel Zelda sürümlü var; içinde oynamak istediğim oyunlar da var. Orijinal cihaz şu an ona karar vermeye çalışıyorum. +3 bin TL sınırlı oyun kütüphanesi var. Ama içinde sevdiğim oyunlar var: Skyrim/RDR/Hades ve almak istediğim iki Zelda oyunu ile Mario Kartlar. Yanında verdikleri de daha fazla orijinal satanın.

Çipli almak mantıklı, veya normal alıp sonradan çip taktırmak daha az maaliyetliyse öyle de olabilir. Türkiye'de Nintendo oyunlarını almak anan baban doktor değilse zor biraz. Ondan çipli mantıklı.

Nintendo'ya oyun almam, oynamak istediğim iki oyun VSR, Zelda ve Mario Kart. Şu an bulduğum bir cihaz 20K çipli özel sürüm, 23K içinde iki Zelda oyunu, Mario Kart, Hades, RDR vs. var. Nintendo oyunlarına baktım ve ben muhtemelen Zelda dışında saatlerimi vereceğim oyun yok. PC'de Forza varken ya da PS4'de Gran Turismo 7 varken, Mario Kart veya diğerlerine çok zaman vermem gibi, tek başıma oynarken.

Bir de cipli nasıl çalışıyor benim ek olarak PC yüklemem gereken şeyler var mı?