99 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.478 Çözümler 23 Beğeniler 3.276 22 Nisan 2024 #1 Fotoğraftaki yer neresi?
Çözüm brkdnmz 22 Nisan 2024 Fotoğrafta görünen çatıyı şuradakine benzettim: Bu görüntü 2014'ten. Hemen arkadaki, CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığının yer aldığı binada olabilir aranan yer. Bu binanın en üstünde Terrace Bosphorus bulunuyormuş mesela.
Fotoğrafta görünen çatıyı şuradakine benzettim: Bu görüntü 2014'ten. Hemen arkadaki, CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığının yer aldığı binada olabilir aranan yer. Bu binanın en üstünde Terrace Bosphorus bulunuyormuş mesela.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 22 Nisan 2024 #2 Beşiktaş olması lazım. Mekan için net olarak bir yer diyemem ama bir binanın üstü olması muhtemel. Son düzenleme: 22 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
KS KS 99 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.478 Çözümler 23 Beğeniler 3.276 22 Nisan 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Beşiktaş olması lazım. Mekan olarak net bir diyemem ama bir binanın üstü olması muhtemel. Genişletmek için tıkla... Hocam, iskele tarafı mı acaba? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Beşiktaş olması lazım. Mekan olarak net bir diyemem ama bir binanın üstü olması muhtemel. Genişletmek için tıkla... Hocam, iskele tarafı mı acaba?
brkdnmz Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Makaleler 19 Çözümler 27 Beğeniler 4.119 Yer LTAI 22 Nisan 2024 #4 99 dedi: Hocam, iskele tarafı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Evet, vapurlar da görünüyor. Ortada gördüğünüz kahverengi bina şurası: Hanedan Restaurant Et & Balık. Artı 0 Eksi
99 dedi: Hocam, iskele tarafı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Evet, vapurlar da görünüyor. Ortada gördüğünüz kahverengi bina şurası: Hanedan Restaurant Et & Balık.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 22 Nisan 2024 #5 Beşiktaş Iskelesi’ne bakıyor. Sen fotoğrafın çekildiği yeri mi yoksa gösterdiği yeri mi soruyorsun? Gösterdiği yer iskele. Artı 0 Eksi
Beşiktaş Iskelesi’ne bakıyor. Sen fotoğrafın çekildiği yeri mi yoksa gösterdiği yeri mi soruyorsun? Gösterdiği yer iskele.
1861 Becerikli Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 238 Beğeniler 205 22 Nisan 2024 #6 Bana kabataş gibi geldi. Google mapten bakıyorumda şurası olabilir mi? Google Maps Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. maps.app.goo.gl Artı 0 Eksi
Bana kabataş gibi geldi. Google mapten bakıyorumda şurası olabilir mi? Google Maps Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. maps.app.goo.gl
KS KS 99 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.478 Çözümler 23 Beğeniler 3.276 22 Nisan 2024 #7 brkdnmz dedi: Evet, vapurlar da görünüyor. Ortada gördüğünüz kahverengi bina şurası: Hanedan Restaurant Et & Balık. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Beşiktaş Iskelesi'ne bakıyor. Sen fotoğrafın çekildiği yeri mi yoksa gösterdiği yeri mi soruyorsun? Gösterdiği yer iskele. Genişletmek için tıkla... Ben fotoğrafın çekildiği mekana bakınıyordum ama eğer iskele tarafıysa Google 3D ile gezer bulurum. 1861 dedi: Bana kabataş gibi geldi. Google mapten bakıyorumda şurası olabilir mi? Google Maps Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. maps.app.goo.gl Genişletmek için tıkla... Burası otoyol daha çok, fotoğrafta iskele var bildiğin. Artı 0 Eksi
brkdnmz dedi: Evet, vapurlar da görünüyor. Ortada gördüğünüz kahverengi bina şurası: Hanedan Restaurant Et & Balık. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Beşiktaş Iskelesi'ne bakıyor. Sen fotoğrafın çekildiği yeri mi yoksa gösterdiği yeri mi soruyorsun? Gösterdiği yer iskele. Genişletmek için tıkla... Ben fotoğrafın çekildiği mekana bakınıyordum ama eğer iskele tarafıysa Google 3D ile gezer bulurum. 1861 dedi: Bana kabataş gibi geldi. Google mapten bakıyorumda şurası olabilir mi? Google Maps Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. maps.app.goo.gl Genişletmek için tıkla... Burası otoyol daha çok, fotoğrafta iskele var bildiğin.
1861 Becerikli Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 238 Beğeniler 205 22 Nisan 2024 #8 99 dedi: Ben fotoğrafın çekildiği mekana bakınıyordum ama eğer iskele tarafıysa Google 3D ile gezer bulurum. Burası otoyol daha çok, fotoğrafta iskele var bildiğin. Genişletmek için tıkla... Yukarıdan çekilmiş olabilir? Tam kameranın bakış açısında cami, saray gibi bir şey var, solda da çamlıca, benim tahminim bu. Isparta'dan İstanbul'daki yeri bulmaya çalışıyorum Artı 0 Eksi
99 dedi: Ben fotoğrafın çekildiği mekana bakınıyordum ama eğer iskele tarafıysa Google 3D ile gezer bulurum. Burası otoyol daha çok, fotoğrafta iskele var bildiğin. Genişletmek için tıkla... Yukarıdan çekilmiş olabilir? Tam kameranın bakış açısında cami, saray gibi bir şey var, solda da çamlıca, benim tahminim bu. Isparta'dan İstanbul'daki yeri bulmaya çalışıyorum
brkdnmz Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Makaleler 19 Çözümler 27 Beğeniler 4.119 Yer LTAI 22 Nisan 2024 #9 Fotoğrafta görünen çatıyı şuradakine benzettim: Bu görüntü 2014'ten. Hemen arkadaki, CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığının yer aldığı binada olabilir aranan yer. Bu binanın en üstünde Terrace Bosphorus bulunuyormuş mesela. Artı 0 Eksi Çözüm
Fotoğrafta görünen çatıyı şuradakine benzettim: Bu görüntü 2014'ten. Hemen arkadaki, CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığının yer aldığı binada olabilir aranan yer. Bu binanın en üstünde Terrace Bosphorus bulunuyormuş mesela.
1861 Becerikli Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 238 Beğeniler 205 22 Nisan 2024 #10 brkdnmz dedi: Eki Görüntüle 38514 Fotoğrafta görünen çatıyı şuradakine benzettim: Eki Görüntüle 38517 Bu görüntü 2014'ten. Hemen arkadaki, CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığının yer aldığı binada olabilir aranan yer. Bu binanın en üstünde Terrace Bosphorus bulunuyormuş mesela. Genişletmek için tıkla... Çatı detayı attığınız konumu doğrular nitelikte. Fotoğrafta karşı yeşil, ağaçlık gözüküyor, çamlıca da solda. Demek ki fotoğrafın simetrisi bu. Ben ikna oldum. Artı 0 Eksi
brkdnmz dedi: Eki Görüntüle 38514 Fotoğrafta görünen çatıyı şuradakine benzettim: Eki Görüntüle 38517 Bu görüntü 2014'ten. Hemen arkadaki, CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığının yer aldığı binada olabilir aranan yer. Bu binanın en üstünde Terrace Bosphorus bulunuyormuş mesela. Genişletmek için tıkla... Çatı detayı attığınız konumu doğrular nitelikte. Fotoğrafta karşı yeşil, ağaçlık gözüküyor, çamlıca da solda. Demek ki fotoğrafın simetrisi bu. Ben ikna oldum.