Çözüldü Burası İstanbul'daki hangi mekandan?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 661
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm

Fotoğrafta görünen çatıyı şuradakine benzettim:

Bu görüntü 2014'ten.

Hemen arkadaki, CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığının yer aldığı binada olabilir aranan yer. Bu binanın en üstünde Terrace Bosphorus bulunuyormuş mesela.
Bana kabataş gibi geldi. Google mapten bakıyorumda şurası olabilir mi?

İfadeler: 99
Evet, vapurlar da görünüyor.

Ortada gördüğünüz kahverengi bina şurası: Hanedan Restaurant Et & Balık.

Beşiktaş Iskelesi'ne bakıyor. Sen fotoğrafın çekildiği yeri mi yoksa gösterdiği yeri mi soruyorsun? Gösterdiği yer iskele.

Ben fotoğrafın çekildiği mekana bakınıyordum ama eğer iskele tarafıysa Google 3D ile gezer bulurum.

Burası otoyol daha çok, fotoğrafta iskele var bildiğin.

Ben fotoğrafın çekildiği mekana bakınıyordum ama eğer iskele tarafıysa Google 3D ile gezer bulurum.

Burası otoyol daha çok, fotoğrafta iskele var bildiğin.

Yukarıdan çekilmiş olabilir?

Tam kameranın bakış açısında cami, saray gibi bir şey var, solda da çamlıca, benim tahminim bu. Isparta'dan İstanbul'daki yeri bulmaya çalışıyorum

İfadeler: 99

Çatı detayı attığınız konumu doğrular nitelikte. Fotoğrafta karşı yeşil, ağaçlık gözüküyor, çamlıca da solda. Demek ki fotoğrafın simetrisi bu. Ben ikna oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…