Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Fotoğraftaki yer neresi?

Ekran görüntüsü 2024-04-22 012848.webp

Çözüm
1713743850491.webp

Fotoğrafta görünen çatıyı şuradakine benzettim:

1713744178997.webp

Bu görüntü 2014'ten.

Hemen arkadaki, CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığının yer aldığı binada olabilir aranan yer. Bu binanın en üstünde Terrace Bosphorus bulunuyormuş mesela.
Evet, vapurlar da görünüyor.

Ortada gördüğünüz kahverengi bina şurası: Hanedan Restaurant Et & Balık.

Beşiktaş Iskelesi'ne bakıyor. Sen fotoğrafın çekildiği yeri mi yoksa gösterdiği yeri mi soruyorsun? Gösterdiği yer iskele.

Ben fotoğrafın çekildiği mekana bakınıyordum ama eğer iskele tarafıysa Google 3D ile gezer bulurum.

Bana kabataş gibi geldi. Google mapten bakıyorumda şurası olabilir mi?

Burası otoyol daha çok, fotoğrafta iskele var bildiğin.

Ben fotoğrafın çekildiği mekana bakınıyordum ama eğer iskele tarafıysa Google 3D ile gezer bulurum.

Burası otoyol daha çok, fotoğrafta iskele var bildiğin.

1713742130708.webp

Yukarıdan çekilmiş olabilir?

Tam kameranın bakış açısında cami, saray gibi bir şey var, solda da çamlıca, benim tahminim bu. Isparta'dan İstanbul'daki yeri bulmaya çalışıyorum:p

Fotoğrafta görünen çatıyı şuradakine benzettim:

Bu görüntü 2014'ten.

Hemen arkadaki, CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığının yer aldığı binada olabilir aranan yer. Bu binanın en üstünde Terrace Bosphorus bulunuyormuş mesela.

Çatı detayı attığınız konumu doğrular nitelikte. Fotoğrafta karşı yeşil, ağaçlık gözüküyor, çamlıca da solda. Demek ki fotoğrafın simetrisi bu. Ben ikna oldum.