Çözüldü Burası İstanbul'daki hangi mekandan?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 661
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm

Fotoğrafta görünen çatıyı şuradakine benzettim:

Bu görüntü 2014'ten.

Hemen arkadaki, CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığının yer aldığı binada olabilir aranan yer. Bu binanın en üstünde Terrace Bosphorus bulunuyormuş mesela.
@brkdnmz detaycılık için teşekkürler. Yazdığın mekan ya da A'YA TERRACE ikilisinden biri olduğunu düşünüyorum. Sırf bunun için rapor attım umarım çözüm olanarak işaretlenir

@brkdnmz detaycılık için teşekkürler. Yazdığın mekan ya da A'YA TERRACE ikilisinden biri olduğunu düşünüyorum.

Rica ederim, gece gece bulmaya o kadar yaklaşmışken bayağı kafama takılmıştı benim de. Kahverengi binaya göre bulmaya çalışmıştım, ondan dolayı acayip zor olmadı. Yine de son mesajımda bahsettiğim mekan, doğru olmayabilir. Doğru değilse bile çok yakın bir yer olduğunu düşünüyorum.

Söylediğiniz mekanı Google'da aratınca Sultanahmet'te bir yer çıktı. Buranın Beşiktaş olduğundan emin olabilirsiniz.

İfadeler: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…