Orada aninda cevaplanan ama burada hic cevap verilmeyen bir kac konum var. Buranin kitlesinde herkes net, ya cok iyiler ya da cok sertler. Ortasi yok. Orada oyle bir durum yok. Ayrica burasi yoneticinin de tavirlari sebebiyle iyice eski Turkiyeye doondu. Sagci Solcu kavgasi gibi kavgalar oluyor. Ateist Muslumana salliyor Musluman Ateistle kavga ediyor falan filan. Zaman gecirmek icin burasi ama sorulara cevap bulmak icin orasi.

Arkadaşlar sanki burasinin moderasyonu-yonetimi daha hizli, daha cok aktif yani geceleri de hatta ve daha sert kurallar yok gibi. Yazim kuralindan ban yedigimi hatirlarim ama burada biraz daha tolerans gosteriliyor. Yeni kullanici icin bu guzel bir şey. Web siteleri sanki daha hizli ve tepkisel. Ayrica kullanici bazinda biraz daha bilgili ve elit tayfa burada toplanmis gibi hissediyorum. Gereksiz drama, saygisizlik yok gibi gorunuyor. Yani sirf karanlik temasi bile daha iyi. Yesilde sordugum seye 2 gun sonra cevap geliyorken burada 10 dakikada sorunuma cozum buluyorum. Siz de boyle hissediyor musunuz?

Burada yazım yanlışı olan mesajı düzeltiyorlar yeşil forumda ban atıyorlar tolerans gösteriyorlar.

Kesinlikle daha hızlı olduklarına katılıyorum, gece 3:00 de bile konumu 10 dakikada onayladıkları bile oldu. Yazım yanlışından ban atılması bana saçma geliyor burasının moderasyonu anladığım kadarıyla ban atmak yerine mesajı düzenliyor ki yanlışlar abartılmadığı sürece bence olması gereken bu. Drama konusuna da katılıyorum çok az iki kişinin birbirine laf atabildiğini veya attığını görmüşümdür genelde seviyeli bir tayfa var burada ve bu durumdan aşırı mutluyum. Umarım her zaman bu kalite korunarak ilerlenir.
Burada yazım yanlışı olan mesajı düzeltiyorlar yeşil forumda ban atıyorlar tolerans gösteriyorlar.
Sonunda bazı üyelerin çalışma prensibimizi fark etmesine çok sevindim. Bizler, ilk etapta her zaman "basit" yazım hatalarını uyarısız düzenler ve bildirim göndeririz. Bu sizi biraz daha dikkatli olmaya davet etmek demektir. Şimdi ceza alan arkadaşlar içinden diyecek ki en ben niye uyarı aldım o zaman? Bu biraz siciliniz ile ilgili arkadaşlar. Eğer X bir kişi 6 tane yazım hatası veya benzeri kuraldan ceza almış ise tutup da yedincisini uyarısız düzenlemiyoruz elbette (eğer basit bir yazım hatası değil ise), ona ceza verilir. Ancak cezası yok veya çok az ise genelde bildirim ile düzeltiriz. Yani üyelere ceza vermek sizleri temin ederim ki önceliğimiz değil. Yeni aldığımız moderatör arkadaşlarımıza da bu telkini yaparız. Önceliğimiz her zaman üyelerimizi sıkmamaktır. Sevgiler.

Technopat öncelerde iyiydi fakat sunucu yavaşlığı, sitenin zırt-pırt çöküp DDoS yediği, bazı üyelerin topluca birbirlerini zorbalaması toxiclik yapması, moderatör/moderasyon'un aşırı otoriter/kafasına göre davranıp gereksiz uyarı atması sebebiyle orayı bırakmıştım.

Yani isteyen istediği forumu kullanabilir boşu boşuna kavga çıkarmaya gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknik açıdan Technopat halen daha ön planda. Açtığım teknik konulara burada tam olarak cevap alamadım.