Fikir alışverişi yapmak isteyen, yapay zeka gibi sahte bir şeyden değil; deneyimlemiş insanlardan yardım isteyen, kafasına takılan sıkıntılarını ve problemlerini açan herkese saygım var. Olmaması için hiçbir sebep yok, zaten kimse tüm psikolojisini bu foruma bağlayacak kadar manyak değil. Konu biraz gereksiz olmuş.
Konuşacak birisi vs. olmayabilir pek tabii ki, benimde yok. Ama tanımadığın bir sürü hayatını bilmeyen insanla özel meselelerini paylaşman ve onlardan gelecek tavsiyeleri dikkate almak ne kadar mantıklı bilemiyorum.
Yani size göre gereksiz gelmiş olabilir. Tabii ki dediğim gibi, mesele yardım istemek falan değil. Her hâlükârda her şeye saygım var ve elimden geldiğince de destek olmaya çalışırım. Sadece insanların fikrini almak istemiştim, o kadar. Yazdığınız için teşekkür ederim. Saygılar efendim.
Kitlenin bir kısmı yaş olarak ergenlik dönemi civarında (bol hormon + tecrübesizlik) ve buradaki hayata dair soru(n)lar genelde ek bir perspektif almaya yönelik oluyor gördüğüm kadarıyla. Bence bu forumun en güçlü yönlerinden biri de bu tecrübe aktarımı / bakış açısı konuları.
Bizim adımıza da yeni neslin gündemini yakalama fırsatı.
Anlamadım hocam, ne için özür diliyorsunuz? Eğer sizde kullanıyorsanız serbestsiniz. Dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz. İsterseniz anlatın çözüm bulmaya çalışırız. Ben sizi yargılamak değil, haddime de değil. Özür dilenecek bir durum söz konusu değil. Sadece düşünce almak, fikir almak. Başka bir niyetimiz yok. Dediğim gibi saygı duyuyorum herkese.
Dostum ne için özür diliyorsun? İstediğin şekilde konu açmakta özgürsün, kurallara aykırı veya insanlığa hakaret olan bir şey yapmıyorsun. İhtiyacın olan şeyi yapıyorsun, sorununu paylaşıyorsun.
Anlamadım hocam, ne için özür diliyorsunuz? Eğer sizde kullanıyorsanız serbestsiniz. Dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz. İsterseniz anlatın çözüm bulmaya çalışırız. Ben sizi yargılamak değil, haddime de değil. Özür dilenecek bir durum söz konusu değil. Sadece düşünce almak, fikir almak. Başka bir niyetimiz yok. Dediğim gibi saygı duyuyorum herkese.
Dostum ne için özür diliyorsun? İstediğin şekilde konu açmakta özgürsün, kurallara aykırı veya insanlığa hakaret olan bir şey yapmıyorsun. İhtiyacın olan şeyi yapıyorsun, sorununu paylaşıyorsun.