vladimirputin

Becerikli
Burçlara inanır mısınız ve özel değilse burcunuz nedir? Burcunuzun özellikleri sizin özelliklerinizle aynı mı? Ben burçlara inanıyorum. Evren'de güçlü ve kapsamlı bir enerji var. Bu ise burçlara inanmam için bir sebep.

Burcumun özelliklerimi okudum. Fazla uzun bir metindi ve fazla özellik vardı. Hepsi tutuyor. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Burçlara inanır mısınız ve özel değilse burcunuz nedir? Burcunuzun özellikleri sizin özelliklerinizle aynı mı? Ben burçlara inanıyorum. Evren'de güçlü ve kapsamlı bir enerji var. Bu ise burçlara inanmam için bir sebep.

Burcumun özelliklerimi okudum. Fazla uzun bir metindi ve fazla özellik vardı. Hepsi tutuyor. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Dinlerden daha mantıklı.

Ben inanmıyorum. İnsanların, burçlara inanan kişilerin zamanla baskısı ve telkinlerinden dolayı, burçlarının özelliklerine ister istemez yönelim, eğilim gösterdiklerini düşünüyorum. Bundan dolayı o özellikleri taşıdıklarını düşünüyorlar ama çevrede sürekli yapılan telkinler buna sebep oluyor bence.

Bir insana sürekli senin burcundakiler inatçı olur deyince ya da bir yerlerde bunu okuyunca, o kişinin bilinç altına bu işleniyor ve sonuçta öyle biri olup çıkıyor.