Burgan Bank: Bankalarımızın politikaları gereği başvurunuz onaylanmadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3996
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 282
  • Etiketler Etiketler
    dijital olay

3996

Başarılı
Olay şöyle, ben bu bankadan sadece vadesiz hesap açmak istedim. Görüntülü görüşme yaptık ve oradaki müşteri temsilcisi işleminizin tamam olduğunu, birkaç dakika içinde mobil uygulamaya giriş yapmak için dijital şifrenizin geleceğini söyledi. Ancak neredeyse gün bitti, şifre gelmedi. Ben de müşteri temsilcisini arayıp durumu anlattım. O da başvurunuz kabul edilirse şifrenin geleceğini söyledi. Neyse, birkaç saat sonra bir SMS geldi ve mesajda "bankalarımızın politikaları gereği başvurunuz onaylanmadı" yazıyordu. Çok saçma değil mi? Ben sadece vadesiz hesap açmak ve debit banka kartı çıkartmak istiemiştim, kredi değil. Şimdi ne yapabilirim?

Bana bir tık sanki kredi kartına başvurmuşlar senin adına da o onaylanmamış gibi geldi. Şifremi unuttum butonuna tıklayıp ilerlemeyi denedin mi?

Yani bankaların böyle politikaları olabiliyor, HSBC için en az 1 milyon lira yatırmayacaksanız bireysel hesap açamıyorsunuz artık mesela.

Bana bir tık sanki kredi kartına başvurmuşlar senin adına da o onaylanmamış gibi geldi. Şifremi unuttum butonuna tıklayıp ilerlemeyi denedin mi?
Evet ama olmuyor çünkü hesap açılışımı kabul etmemişler.

@Türkü
Hocam, bu arada ben kredi kartına başvurmadım, sadece vadesiz hesap istemiştim. Yani ben sadece bu bankada böyle bir şey yaşadım, debit banka kartından ne olacak ki?

@Türkü
Hocam, bu arada ben kredi kartına başvurmadım, sadece vadesiz hesap istemiştim. Yani ben sadece bu bankada böyle bir şey yaşadım, debit banka kartından ne olacak ki?
Varsayalım ki karşındaki kişi bilgilerin ile kredi kartına başvurdu. Telefonuna kredi kartı başvurusu ile ilgili mesaj gelmediyse nereden anlayacaksın ki ? Bu mesaj bana kredi kartı olumsuz sonuçlanınca gelen mesajlardan biri gibi geldi.
Dediğim gibi şifremi unuttum ile devam etmeyi dene. Oradan sonuç alınmıyorsa müşteri temsilcisine ulaşıp hesabına giremediğini belirt. Şifrem yok de ama hesabı şimdi açtım felan deme.

Onlara vadesiz banka kartı demiştim telefonda uygulamada da öyle seçtim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…