Craxidor 68

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Yer
Unknown
Esenlikler,

Uzun süredir aktif olarak Enpara kullanıyorum. Ücretsiz Havale/EFT gibi temel avantajları güzel olsa da, artık bazı konularda ciddi anlamda geride kaldığını ve yeniliklere kapalı olduğunu hissediyorum. Özellikle mobil uygulamasının arayüzünün yıllardır gram değişmemesi ve günümüz standartlarına göre oldukça çağdışı kalması, kullanım deneyimini epey düşürüyor. Bunun üstüne son dönemde dişe dokunur hiçbir kampanya sunmamaları da beni farklı alternatifler aramaya itti.

Biraz araştırdığımda ON Dijital (Burgan Bank) dikkatimi çekti. Enpara'nın sunduğu masrafsızlık (ücretsiz Havale/EFT) avantajı burada da aynen mevcut. Fakat beni asıl cezbeden tarafı, mobil uygulamasının Enpara'ya kıyasla fersah fersah üstün, modern ve çok daha akıcı tasarlanmış olması. Ayrıca sundukları kampanyalar da Enpara'ya göre hayli hayli fazla ve avantajlı duruyor.

Aranızda aktif olarak ON Bank kullanan var mı? Uygulamanın kararlılığı, müşteri hizmetleri kalitesi veya gizli bir şartı/dezavantajı var mıdır? Enpara'yı bırakıp tamamen ON'a geçiş yapmaya değer mi? Fikir ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ediyor, iyi sosyaller diliyorum. :)

Aranızda aktif olarak on bank kullanan var mı? Uygulamanın kararlılığı, müşteri hizmetleri kalitesi veya gizli bir şartı/dezavantajı var mıdır? Enpara'yı bırakıp tamamen On'a geçiş yapmaya değer mi? Fikir ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Aktif olarak kullanıyorum hocam. Ben de Enpara'dan on Mobile'e geçiş yaptım.
Artıları olarak kampanyalarda Enpara'daki gibi şart aramıyorlar.
Dijital platformlarda cashback sağlıyor.
Fatura talimatlarında fatura başı 100 TL, 300 TL iade sağlıyor.
On hesap diye sistemleri var, %45, 5 faiz oranı sağlıyor.
Havale EFT zaten ücretsiz.
Arayüzü de çok basit, kullanışlı ve sade. Arayüzü kendinize göre özelleştirebiliyorsunuz zaten.
Müşteri hizmetleri bayağı ilgili. Herhangi bir sorun olduğu zaman üst birimlere aktarıyorlar, 1 gün sonra falan ulaşıyorlar.
Eksileri.
Kredi kartı limit artış tuşu eklemeyi unutmuşlar; şu anda hiçbir şekilde artış yapamıyorsunuz.

Yeni kayıt olacaksanız ikimizede 500TL veren bir kod verebilirim.

Arayüzü de çok basit, kullanışlı ve sade. Arayüzü kendinize göre özelleştirebiliyorsunuz zaten.
Müşteri hizmetleri bayağı ilgili. Herhangi bir sorun olduğu zaman üst birimlere aktarıyorlar, 1 gün sonra falan ulaşıyorlar.
Eksileri.
Kredi kartı limit artış tuşu eklemeyi unutmuşlar; şu anda hiçbir şekilde artış yapamıyorsunuz.

Bende Enpara'dan geçiş yapmayı düşünüyorum kod alabilirim.

Eksileri.

Kredi kartı limit artış tuşu eklemeyi mi unutmuşlar? :rofl: Bu arada yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Son düzenleme: