İsim farklılığı olur. Yoksa eğitim yönünden ciddi farkı olduğunu sanmıyorum ve Koç'ta okuyan öğrenciler, 2 ya da 3. sınıftan iş bulabilme imkanı oluyor. Üniversitenin anlaştığı firmalar oluyor. Bunu ODTÜ'de yapmazlar mesela.

Yapay Zeka bilgisayarcılığı bitirdi artık kafası çalışan yazı yazmayı bilen herkes algoritma geliştiriyor program yazıyor. Bu sene o yüzdende hukuk ve tıp bölümlerine talep patlaması oldu. Bilgisayarcıların durumu iyi değil.

Ayrıca özel üniversitede ürün sizsinizdir. Sizden para almadan diplomayı vermezler. Şikayetvar sitesini açın ne olaylar dönüyor. %100 Burs deyipte milleti ortada bırakıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar mühendisliği üzerinden devam etmek istiyorum. Koç ile ODTÜ'nün arasında ne fark var? Akademisyen kalitesi hangisinde daha iyidir?

İyi Sosyaller.
Koç ile ODTÜ'de eğitim açısından bir fark olacağını sanmıyorum. Fakat bizim millet paraya da bakar. Birazda patronların karakterine bağlı bir durum. Kimisi der ki bu Koçta okumuş yeteneği de iyi işe alıyorum der. Kimisi de bu ODTÜ de okumuş yeteneği var işe alıyorum der. Ama öncelik olarak Koç' da okuyanı alır. Ülkenin geneli böyle maalesef. Ama ben olsam ODTÜ'yü tercih ederim.

Ama öncelik olarak Koç' da okuyanı alır. Ülkenin geneli böyle maalesef. Ama ben olsam ODTÜ'yü tercih ederim.
Neden Koç peki? Dünya sıralamasında ODTÜ Türkiye'nin en başta gelen üniversitesi oluyor.

Ayrıca özel üniversitede ürün sizsinizdir. Sizden para almadan diplomayı vermezler. Şikayetvar sitesini açın ne olaylar dönüyor. %100 Burs diyipte milleti ortada bırakıyorlar..
O olay nasıl bir şey? %100 burs alıp, bir de para mı vereceğim? Sanırım bunlar sadece eğitim ihtiyacını karşılıyor galiba. Yeme içme öğrencinin kendisine mi ait? Nasıl olaylar dolanıyor burada?

Son düzenleme:
Neden Koç peki? Dünya sıralamasında ODTÜ Türkiye'nin en başta gelen üniversitesi oluyor.

O olay nasıl bir şey? %100 burs alıp, bir de para mı vereceğim? Sanırım bunlar sadece eğitim ihtiyacını karşılıyor galiba. Yeme içme öğrencinin kendisine mi ait? Nasıl olaylar dolanıyor burada?
Malesef ki öyle kasıtlı olarak bursun kesilmesi için dersten bırakılan mı dersin. Eğitim bedeli adı altında diploma parası mı isteyen dersin. Yok eğitim materyallerinin kitapların vs. orjinal olması gerektiğini söyleyipte buradan para toplayan mı dersin. Özel Üniversiteler ilginç biryer burada anlatma ile anlamanız zor olabilir. Giden binpişman oluyor.. %100 bursmuş yok ilk tercih bursuymuş hepsi yalan..

Malesef ki öyle kasıtlı olarak bursun kesilmesi için dersten bırakılan mı dersin. Eğitim bedeli adı altında diploma parası mı isteyen dersin. Yok eğitim materyallerinin kitapların vs. orjinal olması gerektiğini söyleyipte buradan para toplayan mı dersin. Özel Üniversiteler ilginç biryer burada anlatma ile anlamanız zor olabilir. Giden binpişman oluyor.. %100 bursmuş yok ilk tercih bursuymuş hepsi yalan..
Baba parası.