ODTÜ'den devam et. Koçtaki insanları görüp bunalırsın. Ayrıca her koçtan mezun olan iş de bulamıyor. Öyle bir şey olsaydı şu an devletteki, özeldeki hocalar koçtan olurdu sürekli, işetmelerin ceoluğunu koçtan çıkanlar üstlenirdi ama alakası yok.

Kesinlikle öyle baba parası ve biraz da arsız pişkin olman lazım. Bu ortamlarda zamanında bulundum burslu deyipte nasıl para ödeyeceğini düşünenler bir tarafa diğer taraftada final sınavlarında ders yerine Ferrari tekerlerini konuşanlar bir yana. Ayrıca özel üniversitelerin otoparkına gidin hep lüks arabalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle öyle baba parası ve biraz da arsız pişkin olman lazım. Bu ortamlarda zamanında bulundum burslu deyipte nasıl para ödeyeceğini düşünenler bir tarafa diğer taraftada final sınavlarında ders yerine Ferrari tekerlerini konuşanlar bir yana. Ayrıca özel üniversitelerin otoparkına gidin hep lüks arabalar.
Yapacak bir şey yok ama onların işi hazır oluyor. Elbette tam burslu gerçekten kazanmak bayağı zor ama bu kadar para olacağını sanmıyordum. O zaman tam burslu gitsen faydalı olmayacak. Tabii senin dediklerine göre hareket ediyorum.