elricc 13

Uzman
Vidaları çeviriyorum ama dönüyorlar gibi hissetmiyorum, sıkma yok gibi. İlk kez de böyle bir işlem yaptığım için bilgisizim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

17517532035711878483397185861049.webp

17517532146668472026519695227321.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir taraftan bastırarak vidayı biraz sık, daha sonra diğer tarafa aynısını yap. Eşit git yani, sonuna kadar sık iki taraftan da.
Hocam yapıyorum da birisi sıkılırken diğeri sıkılmıyor 2 kere tak çıkar yaptım hizaladım iyice anlamadım gitti sinirden delirmek üzereyim.

Bir taraftan bastırarak vidayı biraz sık, daha sonra diğer tarafa aynısını yap. Eşit git yani, sonuna kadar sık iki taraftan da.
Hocam yapıyorum da birisi sıkılırken diğeri sıkılmıyor 2 kere tak çıkar yaptım hizaladım iyice anlamadım gitti
Sonuna kadar sık eşit olması için ve pinlerin zarar görmemesi için bir taraf bir taraf sık dönme bitince bırak.
Hocam öyle yapılması gerektiğini izlemiştim de tak çıkar hizala her şeyi yapıyorum sağdaki takılırken soldaki oluyor deliricem.

Hocam şöyle diyeyim sağdaki vidayı mesela elimle oynatmaya çalışıyorum oynamıyor ama soldaki oynuyor tamam oturtamadım diye sanırım da nasıl oturmaz anlamıyorum.

Tamam diyorum ki ikisini de gevşet birini oturt sonuna kadar sıkma sonra diğerini oturt zaten vidalar oturunca anlarsın hafif yukarı kaldırarak görürsün.

Tamam diyorum ki ikisini de gevşet birini oturt sonuna kadar sıkma sonra diğerini oturt zaten vidalar oturunca anlarsın hafif yukarı kaldırarak görürsün.
Tamam deniyorum hocam.

Hocam yardımlarınız için teşekkür ederim ama ben gerçekten çok becereksiz biriymişim.

Son düzenleme: