dr.dre

Deneyimli
Burun bantları pek işe yaramadı bende. Sadece burnumda da değil elmacık kemiklerimin üstünde de hafif hafif var. Cildim biraz hassas yani şöyle söyleyeyim bir ara elmacık kemiklerimin üstüne ağda yaptırmıştım orası pütür pütür oldu kaşındı sivilcelendi vs vs.

Burun üstü noktalar ve küçük kıllar için önerebileceğiniz bir şey var mı?

Kullandığım bir ürün, tavsiye ederim.

Cildim biraz hassas yani şöyle söyleyeyim bir ara elmacık kemiklerimin üstüne ağda yaptırmıştım orası pütür pütür oldu kaşındı sivilcelendi vs vs.
Ağda yapılırken az daha soğutarak kullanılmasını isteyin. Sıcak sürülen sir ağda hassas ciltlerde kızarıklık yapar.

Burun bantları pek işe yaramadı bende. Sadece burnumda da değil elmacık kemiklerimin üstünde de hafif hafif var. Cildim biraz hassas yani şöyle söyleyeyim bir ara elmacık kemiklerimin üstüne ağda yaptırmıştım orası pütür pütür oldu kaşındı sivilcelendi vs vs.

Burun üstü noktalar ve küçük kıllar için önerebileceğiniz bir şey var mı?
Bende de burun üstü aşırı fazla siyah nokta var, siyah nokta bandı kullanıyorum. Dandik olanlar işe yaramıyor ama kaliteli olanlar düzgün uygulanırsa işe yarıyor. Bayağı bir ile yaramıştı ama %30’unu falan alıyor.

Bende de burun üstü aşırı fazla siyah nokta var, siyah nokta bandı kullanıyorum. Dandik olanlar işe yaramıyor ama kaliteli olanlar düzgün uygulanırsa işe yarıyor. Bayağı bir ile yaramıştı ama %30'unu falan alıyor.

Gözenekleri daha da genişletiyor diyorlar burun bantları için. Zaten çoğu doğru dürüst işe yaramıyor. O yüzden onu geçtim. Başka bir yol lazım fakat biraz araştırdığıma göre çoğu kişi ne kadar şey denese de kesin bir çözüm bulamamış.