Samsung Watch Ultra Apple Watch Ultra çakması değil ki :D Tasarımı olduğu gibi Samsung Gear Sport'tan alınma ki o saatin 7 yılı vardır.

Ayrıca 3 gün alabiliyorum Watch Ultra ile.
Bunu bilmiyordum. Tesekkur ederim bilgilendirme icin.
Samsung Watch Ultra 3 günü çıkartıyor.
Her sey kapali olunca 5 gunu cikariyor diye biliyorum ayrica.

Choice Band AMOLED olması çok güzel. Pembe bileklikli olanı ucuz sadece niyeyse. Alıp farklı renk bileklik temu'dan alsam mı acaba? Bu aralar çok istiyorum bisiklet sürerken nabız falan takip etmek için.

Ben denedigimde lazim olmamisti. SELAM150 kodu ise yaramadi. Fakat SELAM100 ise yaradi. Daha once Hepsiburada'dan alisveris yapmama ragmen.
SELAM150 mevcut hesabımda aktif oldu ama 50 TL kargo ödememek için prime alacağım doğrulama kodunu bir türlü telefonuma SMS yollamıyor...

@Simon Nedense hesaptan telefon numaram silinmiş. Bundan dolayı da 1 TL'ye premium almaya çalışırken herhalde SMS yollamıyordu. Kod ile alışveriş yapmaya çalışsam muhtemelen ona da SMS göndermeyecekti. Bilgilerim kısmından telefon numarası ekledim. SMS hemen gönderdi. Tabi telefon numarası eklenince ne 1 TL premium veriyor ne de kod kullandırıyor 😭. Yeni hesap açayım kardeşimin telefonundan en iyisi.

Son düzenleme:
SELAM150 mevcut hesabımda aktif oldu ama 50 TL kargo ödememek için prime alacağım doğrulama kodunu bir türlü telefonuma SMS yollamıyor...

@Simon Nedense hesaptan telefon numaram silinmiş. Bundan dolayı da 1 TL'ye premium almaya çalışırken herhalde SMS yollamıyordu. Kod ile alışveriş yapmaya çalışsam muhtemelen ona da SMS göndermeyecekti. Bilgilerim kısmından telefon numarası ekledim. SMS hemen gönderdi. Tabi telefon numarası eklenince ne 1 TL premium veriyor ne de kod kullandırıyor 😭. Yeni hesap açayım kardeşimin telefonundan en iyisi.
Bu kotu olmus. Neyseki farkli bir numaradan hesap acabilme sansin varmis. Gelismeleri yazarsin.