Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öznel değil, nesnel. IOS ve Android'in öznelliği dışında gerek ekran, gerek ısılar, gerek kamera ve hoparlör kalitesi olarak S24 Ultra alıyor.
Özellikler daha iyi olmasına rağmen bazı insanlar iOS'a alışık olduğu için kullanmıyorlar. Ben de S24 Ultra tercih etmiştim. Arkadaşımdaki 15 Pro max'den çok daha az ısınıyor. Yazın Sıcaklık uyarısı gelmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısa da olsa telefonlar hakkında ufak bilgiler verseydin daha yararlı olabilirdi.

Bence TCL almak yerine bütçeyi az daha yükseltip Samsung A05s almak daha mantıklı olabilir.
M34 yerine A34.
S22 yerine A55.
S24 yerine daha uyguna S23 veya bütçeyi az daha arttırıp S24 Plus almak daha doğru bir tercih olacaktır.
A05 alınmaz. Zte nubia v40 daha iyi.
M34 ile A34 arasında fiyat farkı yüksek. Bu yüzden listede A35 var.
S22, A55'den daha iyi A şeridi bir telefon. Çoğu durumda S serisini geçemez.
S24 ile S23 arasında 3 bin TL fark var, bu farka değer. S24+ alacağıma S23 Ultra alırım.
Hepsi yanlış kararlar.

Kişisel listeniz kimin umurunda? Bu forumdaki hangi kullanıcının işine yarar?
Dostum burada ne konular açılıyor. Göbek deliğim 1 cm sağda. Boyum uzar mi? Sevgilim yok? Daha uzar gider. Ben bir kenarda anı olarak dursun diye bir liste yaptım. Tamamen eğlencesine.

Evet ama PC yok Türkiye'de. En önemlisi de o.

Kuramazsın mı? Tablet, laptop, telefon, televizyon buzdolabı vs. her şey Samsung ve SmartThings uygulaması ile gayet ekosistem var. Her şeyi kontrol edebiliyorum.
Türkiyede PC yok. Benim gözümde büyük bir eksi. Kulaklık olmasın PC olsun. Bu yüzden de sıkıntılı bir durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.