Benim DC'den bir arkadaşım önermişti 2. ve 3. oyunu oyna diye ilk önce. Lakin RDR 2 ve Dead Island 2'den pek zaman kalmadı gibi. Acaba en azından 2. oyunu 1 haftada biter mi sizce?

Requiem ile Resident Evil 4'ü oynadım sadece, başka ne önerirsiniz?
Hocam Resident Evil 2'yi kesinlikle oyna, 7 ve Village'de oynamanı öneririm. Resident Evil 3 Remake, eğer orijinalindeki kesintilere rağmen fark etmezse, onu da oynayabilirsin. Kalan oyunlardan eğer lore'a hakim olmak istiyorsan 1 Remaster'ı oyna, 0'ı oynama bence. Remake beklemeni öneririm. Veronica Remake çıkacak, onu da kesin oyna. Kalan 5 ve 6'yı da eğer co-op oynayabileceğin biri varsa öyle oyna, yoksa tek sarmayabilir.

Ya ona baktım da remaster olmasına rağmen grafikleri hala eski duruyor. Verocina'yı bekleyeceğiz artık. Ben village oyununun biohazardın devamı olduğunu bilmiyordum bilseydim ilk onu oynardım ya.

Bitirdiğiniz oyunlara mod kurup bir tekrar oynamınızı tavsiye ederim gerçekten güzel oluyor. Mod çeşitliliği çok fazla bu seride.

Ya ona baktım da remaster olmasına rağmen grafikleri hala eski duruyor. Verocina'yı bekleyeceğiz artık. Ben village oyununun biohazardın devamı olduğunu bilmiyordum bilseydim ilk onu oynardım ya.
Oyle deme bir mod var grafik onu kur, atmosfer seni içine çekecektir beni içine ceken nadir oyunlardan biridir.