Resident Evil 2 remake, 4 remake, village ve requiemi bitirdim. Onun dışında hangisini alabilirim?
Re 1 remaster oyna kesin eski tarz ama benim için ilk 3'te net.
Resident Evil 2 remake, 4 remake, village ve requiemi bitirdim. Onun dışında hangisini alabilirim?
Hocam Resident Evil 2'yi kesinlikle oyna, 7 ve Village'de oynamanı öneririm. Resident Evil 3 Remake, eğer orijinalindeki kesintilere rağmen fark etmezse, onu da oynayabilirsin. Kalan oyunlardan eğer lore'a hakim olmak istiyorsan 1 Remaster'ı oyna, 0'ı oynama bence. Remake beklemeni öneririm. Veronica Remake çıkacak, onu da kesin oyna. Kalan 5 ve 6'yı da eğer co-op oynayabileceğin biri varsa öyle oyna, yoksa tek sarmayabilir.Requiem ile Resident Evil 4'ü oynadım sadece, başka ne önerirsiniz?
Ya ona baktım da remaster olmasına rağmen grafikleri hala eski duruyor. Verocina'yı bekleyeceğiz artık. Ben village oyununun biohazardın devamı olduğunu bilmiyordum bilseydim ilk onu oynardım ya.Re 1 remaster oyna kesin eski tarz ama benim için ilk 3'te net.
Ya ona baktım da remaster olmasına rağmen grafikleri hala eski duruyor. Verocina'yı bekleyeceğiz artık. Ben village oyununun biohazardın devamı olduğunu bilmiyordum bilseydim ilk onu oynardım ya.
Oyle deme bir mod var grafik onu kur, atmosfer seni içine çekecektir beni içine ceken nadir oyunlardan biridir.Ya ona baktım da remaster olmasına rağmen grafikleri hala eski duruyor. Verocina'yı bekleyeceğiz artık. Ben village oyununun biohazardın devamı olduğunu bilmiyordum bilseydim ilk onu oynardım ya.