Deniz744

Başarılı
Hayatımda izlediğim en kötü film. Filmi gerçekten yapay zekaya yaptırmışlar, gerçek hayattan 5 10 dakika toplasan kesit yok, ona rağmen oyunculuklar berbat.
Atatürk'ün yüzü bu kadar kötü çizilemezlerdi. Ayrıca 1922 30 Ağustos'ta Atatürk'te savaşa katılmıştır. Burada sanki sadece uzaktan izliyor da emir veriyor gibi göstermişler.
Filmde pek çok kez Allah kelimesini duyacaksınız. Bu tabii ki de bir sorun değil, fakat kurdukları 3 kelimeden birinin (inşallah, Allah'ın izniyle, allahuekber) olunca kusasınız geliyor. Bir de içtima alanında dini öğeler kullanmışlar. Askeriyede dini öğeler kullanamazlar. Komutan Allah'ın izniyle diyemez.
Berbat bir film, anlatılacak o kadar şey var ki yazmaya üşendim. Sakın gitmeyin.
Ha sen niye gittin diye soracaksanız vizyonda başka film yoktu olanı da beğenmedim. Bir de gerçek hayat filmi zannettim.

Fragman: Neden bahsettiğimi anlayın diye.

Seslendirme o kadar kötü ki. 2007-2008 amatör dublajlı bir film izliyormuşum gibi hissettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Blender Terk :D.
Ben de Unity3D'de oyun yapıyorum. Unity3D Terk olacak.

Özellikle arasam çıkmaz, nereden bulunuyorsunuz böyle gizemli videoları? Gizli bir oluşum falan mısınız?

Blender terk :D.
Ben de Unity3D'de oyun yapıyorum. Unity3D terk olacak.

Özellikle arasam çıkmaz, nereden bulunuyorsunuz böyle gizemli videoları? Gizli bir oluşum falan mısınız?

Hocam bu bir film. Vizyonda görüp izlemiştim. Bu kadar b0ktan olacağı aklımın ucundan geçmedi. Sinemaya kadar geldiyse ne kadar kötü olabilir dedim.

En son geçen ay gitmiştim onda da superman izlemiştim. Şu an baktığımda adam gibi film yok ben bir süre daha sinemaya gitmem. :D

Exit 8 vardı aslında, oyununu oynamıştım fakat çok geçti. 20:30 da mı neydi o zamana kadar kalamazdım.

Milli değerleri sömürme amaçlı yapılmış başka bir film daha. Çoluk çocuk aldansın gitsin diye yapmışlardır.

Milli değerleri sömürmemişler. Küçümsemişler. Şu surata baksana? Atatürk dendiğinde Atatürk olduğunu anladım. Bilerek yapıyorlar. Bilerek şaşı yapmışlar ulan karakteri?

1756626728137.webp

Seslendirmeye bak. Filmdeki insanlardan bile sesi daha çok Atatürk'e benzeyenler var. Atatürk'ü unutturmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Videoyu açın. En başta konuşan kişi atatürkmüş. Bayağı trajikomik, Atatürk, sen bu ülkede rahat yaşa. Rahat seslendirmenlik yap diye ülkeyi kurtarsın. Sen de git en kötü seslendirmeni Atatürk'e koy. "Atatürk'ün ölümüne de üzülecek değiliz!" diyen lordların sesi kalın, güçlü ve karizmatikken. Atamın sesi neden pepenin dedesi gibi? Batı özentili orman çocukları sizi.

Son düzenleme: