25457
Uzman
Çalan kişinin ve eşinin olduğu iddia edilen fotoğraf:
Son düzenleme:
Çöp poşetiyle ve market arabasıyla kaçırdığı söylenior.25 kilo altın neyse de, 50 kilo gümüşü sırtlayıp kaçmak için bayağı iyi bir motivasyon lazım.
Yönetenlerin çürümüşlüğü topluma yansımaya 25 yıl önce başlamıştı.Bir şey fark ettiniz son zamanlarda insanlarda vatan ve hizmet sevgisi kalmamış, askere polise saygı kalmamış. Yaşlıları seven yok, çocuklara tahammül eden yok. Sürekli aile içi cinnet haberleri, basit tartışmalar sonucunda çıkan cinayetler. Zaman içinde bazı değerlerimizin içi boşaldı. Bu tür şeyler normal çünkü insanlarda dini hassasiyetler ve vatan sevgisi tükendi. Fırsatını versen bugün herkes yapar, bu adamın yaptığı şeyi.
Katilmiyorum. Bu arada hic mulakat veya sinava girdin mi memurluk icin? Ben girdim bizzat yasananlari tecrube ettim. Hakkim haram olsun. Artik acik acik yapiyorlar torpili boyle bir hal aldi ortam.Yönetenlerin çürümüşlüğü topluma yansımaya 25 yıl önce başlamıştı.
O yüzden diyorum ya önceden ayıplanan işler şimdi referans olarak gösterilerek üstü örtülmeye çalışılıyor. Skandallarla çalkalanan haberler olurdu, şu anda toplumda da normalleştirildi.Katilmiyorum. Bu arada hic mulakat veya sinava girdin mi memurluk icin? Ben girdim bizzat yasananlari tecrube ettim. Hakkim haram olsun. Artik acik acik yapiyorlar torpili boyle bir hal aldi ortam.
Demek istedigim simdiki kadar yoktu ve daha adaletliydi. Mesala memur olmak isteyen rahat oluyordu torpilsiz. Yeterki sartlari aaglasin.O yüzden diyorum ya önceden ayıplanan işler şimdi referans olarak gösterilerek üstü örtülmeye çalışılıyor. Skandallarla çalkalanan haberler olurdu, şu anda toplumda da normalleştirildi.