Muz cumhuriyetinde işler böyle işliyor maalesef. Şu an buzdolabının olduğu evde oturmuyorum, iki tane evimiz var. Geçen sene bazı kişisel sebeplerden dolayı, aile evine dönmek zorunda kaldım. Seneye yaz aylarında hem bu ses olayı için, hem de meyvelik kabı için görüşeceğim. Dediğiniz gibi cins değilse halden anlayıp, işleme alacaktır. Seneye Temmuz'da forumu kullanıyor olursam, muhakkak durum hakkında bilgilendirme yapacağım, 2026 Ocak'ta garantisi bitiyor, 2025 Temmuz ayında bu servisi çağırıp, işi halletmem lazım. Bu arada o kabı değiştirseler bile bütçeniz kısıtlı olsa bile Dijitsu markasından uzak durun. Adamlar ne maile bakıyor, ne telefonlara. Satıcınız ufak bir satıcı değilse, sözü geçen bir satıcısıysa onların sözünü mecbur dinlemek zorunda oldukları için eve eşek gibi servis gönderiyorlar. Yoksa, ne yazık ki satıcı ben bir şey yapamam ara ulaş dese. Gel de uğraş, diğer konu hocam şunu da sormak istiyorum, bu kabın çatlağını gördüğü vakit, eğer uyuz biriyse yasal olarak buzdolabını garanti dışı bırakma hakkı var mı? Çünkü eğer cins biriyse, hem garantimden olacağım, hem de üründen olacağım. Bir de şunu da sormak istiyorum, bir anda kendiliğinden çatladı lafından sonra, değişim muhabbetine gireyim mi yoksa onlar anlayıp, değişim yaparlar mı? Çünkü değişim yapmazlarsa, aynı kabı internet üzerinden de bulmak mümkün değil satılmıyor.