KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.842 Çözümler 35 Beğeniler 6.250 Yer Cehennemin dibi 21 Ekim 2025 #11 Uranos dedi: İlk attığın fotoğrafın aynısını kullanıyorum, kafam oval gayet memnunum tıraştan. 2 haftada bir olmak lazım ama. Genişletmek için tıkla... Ben yaklaşık 8 senedir bu modeli kullanıyorum da sıkıldım gibi artık bir değişiklik olsun mu dedim. Yapacağım
Uranos dedi: İlk attığın fotoğrafın aynısını kullanıyorum, kafam oval gayet memnunum tıraştan. 2 haftada bir olmak lazım ama. Genişletmek için tıkla... Ben yaklaşık 8 senedir bu modeli kullanıyorum da sıkıldım gibi artık bir değişiklik olsun mu dedim. Yapacağım
Hamza Ensar Sağlam Üstün Hız Tutkunu İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 4.059 Çözümler 9 Beğeniler 3.790 21 Ekim 2025 #12 Saç şeklinden dolayı kafanın üşümesi durumuna inanmıyorum ben. Bir aralar saçım çok uzundu bir anda kısalttım ve kışın kafam üşümedi benim.
Saç şeklinden dolayı kafanın üşümesi durumuna inanmıyorum ben. Bir aralar saçım çok uzundu bir anda kısalttım ve kışın kafam üşümedi benim.