seeraddar

Yetkin
Bir yıl boyunca uzatmayı düşünüyorum. Şu an yanlar 3 santim, üstlerde 6-7 santim falan herhalde. Saçın zarar görmemesi ve sağlıklı uzaması için ne yapabilirim?

Saçımı 1,5 yıldır uzatıyorum, mullet falan yaptırdığım oldu ama şimdi yanlar da tekrardan bayağı uzadı. Açıkçası uzama hızı genetiğe bağlı olsa da, saça gereken bakımı yapmam sağlıklı bir uzamaya yeterli oldu. Benim kafamda egzama var, cildiye aracılığı ile hareket ettim. Siz de saçınıza uygun bakımı yaparak sürecinize yardımcı olabilirsiniz. Eğer zaten bir probleminiz yoksa, şampuanınızı düzgün seçin yeter.

Askere gitmeden önce uzatmak istemiştim yaklaşık 2 sene oldu ve epey bir uzadı omzumdan daha aşağıya geliyor neredeyse.
Bakım için çok bir şey yapmadım ama sen öyle yapma bakımı yap ben askere gidene kadar uzatacağım diye önemsemedim ama belki sen uzun saçı seversin kestirmezsin bu yüzden bakımını yap.
Hindistan ceviz yağı kullandım haftada bir falan bir de başlarda daha hızlı uzasın diye biberiye suyu kullandım çoğu kişi biberiye suyunu öneriyor zaten faydasınıda gördüm sende kullanabilirsin.
Şampuan olarak bioxcinin yağlı saçlar için olanını kullanıyorum çok memnunum. Ama sen kendi saç tipine göre araştırıp almalısın.
Ne çok yıka ne az yıka haftada 2 ya da saçına göre 3 kafi bence sonuçta saçını uzatacaksın saçındaki yağ dengesini bozmak istemezsin.
Saç kremi kullanabilirsin ama saç uçları için kullan.