Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?The Shorekeeper
Üstün
Bu arada ByeDPI uzun süredir güncellenmiyor. Onun forku olan ByeByeDPI'ı kullanabilirsiniz dilerseniz.
github.com
GitHub - romanvht/ByeByeDPI: Приложение локально запускает ByeDPI и перенаправляет весь трафик через него
Приложение локально запускает ByeDPI и перенаправляет весь трафик через него - romanvht/ByeByeDPI
Aynen bunun komut geçmişini hatırlaması işime yarıyor.Bu arada ByeDPI uzun süredir güncellenmiyor. Onun forku olan ByeByeDPI'ı kullanabilirsiniz dilerseniz.
![]()
GitHub - romanvht/ByeByeDPI: Приложение локально запускает ByeDPI и перенаправляет весь трафик через него
Приложение локально запускает ByeDPI и перенаправляет весь трафик через него - romanvht/ByeByeDPIgithub.com
Bu komut çalışmaz ise şunu kullanın.
Kod:
-Ku -a1 -An -d1 -s0+s -d3+s -s6+s -d9+s -s12+s -d15+s -s20+s -d25+s -s30+s -d35+s -At,r,s -s1 -q1 -At,r,s -s5 -o25000+s -At,r,s -o1 -d1 -r1+s -t10 -b1500 -s0+s -d3+s -At,r,s -f-1 -r1+s -At,r,s -s1 -o1+s -s-1
Çalıştı, teşekkür ederim.
- Makaleler
- 1
Bu komut çalışmaz ise şunu kullanın.
Kod:-Ku -a1 -An -d1 -s0+s -d3+s -s6+s -d9+s -s12+s -d15+s -s20+s -d25+s -s30+s -d35+s -At,r,s -s1 -q1 -At,r,s -s5 -o25000+s -At,r,s -o1 -d1 -r1+s -t10 -b1500 -s0+s -d3+s -At,r,s -f-1 -r1+s -At,r,s -s1 -o1+s -s-1
Bu komut ile bazi siteler açılmıyor ve coğu site geç aciliyor sanki.
Bu komut ile bazi siteler açılmıyor ve coğu site geç aciliyor sanki.
Kendim sansüronline'da sorunsuz kullanıyorum.
Ben de bir yavaşlık göremedim.
Discord aramalarında iki kod da çalışmıyor bu arada. Nasıl çözerim?
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-