ByeDPI APK güvenilir midir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 442
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    güvenilir
Makaleler
7
Turkcell WARP'i engelledigi icin WARP kullanamiyorum. Bunun yerine GoodByeDPI isimli bir uygulama var mış Windows icin, Android'e de boyle bir alternatifini buldum. Apk dosyasini kurarken söyle bir uyari geldi:

Kullanan var mi? Riske girmek istemiyorum.

Güvenilir. Kaynak kodunu bizzat incelemiştim.

Son düzenleme:
İfadeler: 442
Sonu DPI ile biten uygulamalar tam olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum ama eğer işe yarıyor ve güvenilirse ben de A52'de kullanabilirim diye düşünüyorum. Sonucu bekliyorum hocam.

Sonu DPI ile biten uygulamalar tam olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum ama eğer işe yarıyor ve güvenilirse ben de A52'de kullanabilirim diye düşünüyorum. Sonucu bekliyorum hocam.
Gönderilen paketleri değiştiriyor.
Mesela sen discord.com'a giriyorsun ama Türk Telekom YouTube.com'a girdiğini sanıyor gibi.

Şu ana kadar bana bir sıkıntı çıkarmadı gayet güzel çalışıyor.

Bunu kendin mi yaptın yoksa buldun mu ?

Gönderilen paketleri değiştiriyor.
Mesela sen discord.com'a giriyorsun ama Türk Telekom YouTube.com'a girdiğini sanıyor gibi.
Burada yazıyor tam olarak.

Ayrıca girilen siteyi başka bir site olarak göstermek mümkün mü tam olarak ?
İhtiyacım var da sni/bug bypass konularına baktım ama işime yaramadılar.

Güvenilir. Hatta daha eski bir DPI aşma uygulaması olan PowerTunnel-Android'in geliştiricisi de bu uygulamaya katkıda bulunuyor.

Sanırım bu üst proje ByeDPI'ın parametreleri? Gerçi onun da dokümentasyonu Rusça bir şey anlaşılmıyor. Parametreler işe yarıyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…