Makaleler
7
Turkcell WARP'i engelledigi icin WARP kullanamiyorum. Bunun yerine GoodByeDPI isimli bir uygulama var mış Windows icin, Android'e de boyle bir alternatifini buldum. Apk dosyasini kurarken söyle bir uyari geldi:

Screenshot_20241009_165817_Device care.webp

Kullanan var mi? Riske girmek istemiyorum.

Turkcell WARP'i engelledigi icin WARP kullanamiyorum. Bunun yerine GoodByeDPI isimli bir uygulama var mış Windows icin, Android'e de boyle bir alternatifini buldum. Apk dosyasini kurarken söyle bir uyari geldi:

Eki Görüntüle 88965

Kullanan var mi? Riske girmek istemiyorum.
Sonu DPI ile biten uygulamalar tam olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum ama eğer işe yarıyor ve güvenilirse ben de A52'de kullanabilirim diye düşünüyorum. Sonucu bekliyorum hocam.

Sonu DPI ile biten uygulamalar tam olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum ama eğer işe yarıyor ve güvenilirse ben de A52'de kullanabilirim diye düşünüyorum. Sonucu bekliyorum hocam.
Gönderilen paketleri değiştiriyor.
Mesela sen discord.com'a giriyorsun ama Türk Telekom YouTube.com'a girdiğini sanıyor gibi.

Ben beceremedim galiba, ise yaramadi🥲.
@pawEn
Ayalarda "use command line settings" kısmının tikini açıp, alttaki "command line editor" sayfasını açın. "Command line arguments" kısmına -s1 -At -d2 -At -f-1 -r1+s -An yazıp uygulama modunu dns'den vpn'e çekin çalışacaktır.

Ayalarda "use command line settings" kısmının tikini açıp, alttaki "command line editor" sayfasını açın. "Command line arguments" kısmına -s1 -At -d2 -At -f-1 -r1+s -An yazıp uygulama modunu dns'den vpn'e çekin çalışacaktır.
Bunu kendin mi yaptın yoksa buldun mu ?

Gönderilen paketleri değiştiriyor.
Mesela sen discord.com'a giriyorsun ama Türk Telekom YouTube.com'a girdiğini sanıyor gibi.
Burada yazıyor tam olarak.

Ayrıca girilen siteyi başka bir site olarak göstermek mümkün mü tam olarak ?
İhtiyacım var da sni/bug bypass konularına baktım ama işime yaramadılar.

Güvenilir. Hatta daha eski bir DPI aşma uygulaması olan PowerTunnel-Android'in geliştiricisi de bu uygulamaya katkıda bulunuyor.

Sanırım bu üst proje ByeDPI'ın parametreleri? Gerçi onun da dokümentasyonu Rusça bir şey anlaşılmıyor. Parametreler işe yarıyor ama.