Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Command Line’a bunu yazınca çözüldü.
-s1 -At -d2 -At -f-1 -r1+s -AnNqrkOz 58
Üstün
- Makaleler
- 6
Bunu deneyin, sorununuzu çözebilir: GitHub - romanvht/ByeByeDPI: Приложение локально запускает ByeDPI и перенаправляет весь трафик через него
Bunda bir kaç ekstra özellik olsa da temelde aynı şey. Yani sorunu çözmez. Sorun düz Port 53 DNS'leri Telekom'un engellemesi.
Ondan önce de telefonun ayarlarından özel DNS ayarladın değil mi? Çözüm için gelenler çözümün bu stratejiden ibaret olduğunu sanmasın.Command Line’a bunu yazınca çözüldü.
-s1 -At -d2 -At -f-1 -r1+s -An
YASEDEM 58
Uzman
Yok hocam her şey varsayılandaydı. Yani sadece komut satırına onu yazdım. Dns ve diğer ayarlar ByeDPI’ın varsayılanı.Ondan önce de telefonun ayarlarından özel DNS ayarladın değil mi? Çözüm için gelenler çözümün bu stratejiden ibaret olduğunu sanmasın.
Turk Telekom kullandığına emin misin hocam?Yok hocam her şey varsayılandaydı. Yani sadece komut satırına onu yazdım. Dns ve diğer ayarlar ByeDPI’ın varsayılanı.
Normalde Telekom'da DoH veya DoT kullanmadan DNS adımını aşamazsın. DNS aşılmadan da DPI çözümleri işe yaramaz.
Belki önceden özel DNS girmişsindir telefonda, bir kontrol edebilir misin? Önemli bir mevzu, iyice anlayalım.
YASEDEM 58
Uzman
Eminim.Turk Telekom kullandığına emin misin hocam?
Normalde Telekom'da DoH veya DoT kullanmadan DNS adımını aşamazsın. DNS aşılmadan da DPI çözümleri işe yaramaz.
Belki önceden özel DNS girmişsindir telefonda, bir kontrol edebilir misin? Önemli bir mevzu, iyice anlayalım.
Orası işin şakasıydı ama esas önemli soruya cevap vermediniz.
YASEDEM 58
Uzman
Hocam dediğim gibi Samsung tabletteyim ve sadece ByeDPI’ın ayarlarında varsayılan olarak gelen ayarlar var. Varsayılan DNS 1.1.1.1 olarak geliyor ByeDPI’daOrası işin şakasıydı ama esas önemli soruya cevap vermediniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 3. sezon tanıtım fragmanı yayımlandı
- Burak Birinci
-
-
-
-