Çözüldü ByeDPI çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YASEDEM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 135
  • Etiketler Etiketler
    çalışmıyor
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YASEDEM 58

Uzman
Makaleler
1
Yer
OSCORP
Merhaba, Discord'a girmek için ByeDPI'yi kurdum fakat çalışmıyor. Açınca hiçbir siteye girmiyor. İnternet sağlayıcım Türk Telekom.

Çözüm
Command Line’a bunu yazınca çözüldü.
-s1 -At -d2 -At -f-1 -r1+s -An

Çözüm
Ondan önce de telefonun ayarlarından özel DNS ayarladın değil mi? Çözüm için gelenler çözümün bu stratejiden ibaret olduğunu sanmasın.

Ondan önce de telefonun ayarlarından özel DNS ayarladın değil mi? Çözüm için gelenler çözümün bu stratejiden ibaret olduğunu sanmasın.
Yok hocam her şey varsayılandaydı. Yani sadece komut satırına onu yazdım. Dns ve diğer ayarlar ByeDPI’ın varsayılanı.

Yok hocam her şey varsayılandaydı. Yani sadece komut satırına onu yazdım. Dns ve diğer ayarlar ByeDPI’ın varsayılanı.
Turk Telekom kullandığına emin misin hocam?

Normalde Telekom'da DoH veya DoT kullanmadan DNS adımını aşamazsın. DNS aşılmadan da DPI çözümleri işe yaramaz.

Belki önceden özel DNS girmişsindir telefonda, bir kontrol edebilir misin? Önemli bir mevzu, iyice anlayalım.

Eminim.

Orası işin şakasıydı ama esas önemli soruya cevap vermediniz.
Hocam dediğim gibi Samsung tabletteyim ve sadece ByeDPI’ın ayarlarında varsayılan olarak gelen ayarlar var. Varsayılan DNS 1.1.1.1 olarak geliyor ByeDPI’da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…