kNecht

Yetkin
Steam'de 98 dolar bakiyem var. Bunu CS 2 skinleri alıp ByNoGame'de satarak nakite çevirmeyi düşünüyorum ama baktığım skinlerin genellikle koyulan fiyatlara gitmediğini görüyorum. Hangi CS 2 skinini alırsam en hızlı ve olabildiğince eksiksiz şekilde ByNoGame'de satabilirim?

Steam'de 98 dolar bakiyem var. Bunu CS 2 skinleri alıp ByNoGame'de satarak nakite çevirmeyi düşünüyorum ama baktığım skinlerin genellikle koyulan fiyatlara gitmediğini görüyorum. Hangi CS 2 skinini alırsam en hızlı ve olabildiğince eksiksiz şekilde ByNoGame'de satabilirim?
Printstream Desert Eagle veya Usp bakabilirsin.

Eğer bir arkadaşın oyun alacaksa sana parayı atsın sende ona oyunu hediye gönder. Bugün 70 doları o şekilde hesabıma geçirdim.

Zor hocam ya. Bynogame üstelik çok fazla komisyon alıyor.
98 dolara ne gelebilir. Ak piyasası biraz hızlı diye onun üzerinden örnek bakıcam Ak The Empress FT steam pazarında 104-105 dolara ilanlar var buy order ile alınabilir 97-98 dolara.
Gelelim satış kısmına
3. parti site olarak CsFloatta 75 ile 80 dolar arasında değişiyor ilanlar. Satış sonrası %2+çekim yaparken de yanlış hatırlamıyorsam yine %2 civarı kesiyor. Size gelişi 75 den satsanız 70-72 dolar civarı bir para yatar. (3000 Tl civarı)
Bynogame de ilanlar 76-78 diye gidiyor ama son satılanlar 55 dolardan ucuza gitmiş ki orada da en son %10 komisyon ödüyordunuz. Yine 75 dolardan satmayı başardınız diyelim 66-67 dolar (2800 Tl) civarı bir para elinize geçecek.
Market şuan biraz dengesiz olduğunda fiyatlar şuan için geçerlidir. Yarın çok daha farklı fiyatlara satılabilirler. Örnek verdiğim AK de kırmızı sınıfı olduğundan ekstra yükselmiş fiyatı. Daha uyguna daha stabil mor sınıfı skinler bulunabilir. Biraz üşendiğimden detaylı bakamadım. Ama fikir olması açısından örnek vererek yazmak istedim.
Alternatif sitelerde örneğin CsFloatta kimlik doğrulama vb. işlemler yapmanız gerekiyor ek olarak parayı satıştan sonraki 8. gün çekebileceksiniz ve para havale yoluyla banka hesabınıza gönderileceğinden paranızın gelmesinin ekstra 3-5 iş günü süreceğini unutmayın. Bazı siteler kripto hesabına da direkt gönderim yapabiliyordu sanırım ama bir araştırmak lazım. Ben kullandığım siteden örnek verdim.