Merhaba bugün geçen hafta seçkinden alıp sattığım kasalardan biriktirdiğim bakiyeyle aldığım AWP atheris minimal wear skinini ByNoGame'de bayağı ucuza(para lazım fiyat aşırı önemli değildi) satışa koydum. Birkaç saat sonra biri ilanı satın aldı. Ben de direk alıcının trade URL sine(önce API key kontrolü yaptım tabii) takas teklifi gönderdim, hediye ediyorum kısmını işaretledim. Hatta SS ini de aldım birkaç tane. Sonra takas teklifini kabul etmesini bekledim bir süre sonra kabul etti. Skin benim envanterden çıktı. ByNoGame'e takas teklifi kabul ekranının SS ini attım. Para benim cüzdana düştü. Parayı banka hesabına çekme işlemini başlattım. Sonra bir baktım ki alıcı teslimati bekliyor bildirimi geldi. Acaba sorun mu oldu deyip teslimatlarım kısmına girdim ama teslimat başarıyla tamamlandı diyordu. Hatta parada banka hesabıma yattı. Adamın envanterini kontrol ettim birkaç kez ama AWP atheris skinini göremedim. Acaba sorun olmuş olabilir mi? Adama arkadaşlık isteği attım sorun var mı skin geldi mi diye sormak için kabul etmesini bekliyorum hala.
Son düzenleyen: Moderatör: